May 23, 201113 yr kako se komsijina macka moze spreciti da prelazi preko mog dvorista (auta, decijih kolica, - dopisi po potrebi)?postoji li neki device koji tera macke ili moram da kupujem kera?
May 23, 201113 yr Joj, meni i Silvester i Maći grizu ko blesavi. Ne pamtim kada sam ovo muško čeljade mazila u kontinuitetu duže od minut. Odma grize. Ženkica je malo dobroćudnija, ona kad hoće da se mazi sama dođe, al valjda videla od ove male beštije, pa i ona krenula da gricka.Inače leia...imaš princezicu.
May 23, 201113 yr kako se komsijina macka moze spreciti da prelazi preko mog dvorista (auta, decijih kolica, - dopisi po potrebi)?postoji li neki device koji tera macke ili moram da kupujem kera? napravi staklenu kupolu i postavi je oko svoje kuće. ili se preseli u stan. postoji i device koji tera mačke: popino prase. nabiješ ga sebi u dupe i pri izvlačenju ćeš tako vrištati da ćeš oterati sve mačke u krugu od tačno 55 metara.a sada dozvoli da te ispratim do vrata topica koji je namenjen ljudima kojima u životu ne bi palo na pamet da pujdaju pse na mačke zato što im prelaze preko automobila.
May 23, 201113 yr :lol:vaso jesi lik.al dobro, i ja kao mackoljubitelj mogu da shvatim da ima ljudi kojima macke bas i ne prijaju
May 23, 201113 yr napravi staklenu kupolu i postavi je oko svoje kuće. ili se preseli u stan. postoji i device koji tera mačke: popino prase. nabiješ ga sebi u dupe i pri izvlačenju ćeš tako vrištati da ćeš oterati sve mačke u krugu od tačno 55 metara.a sada dozvoli da te ispratim do vrata topica koji je namenjen ljudima kojima u životu ne bi palo na pamet da pujdaju pse na mačke zato što im prelaze preko automobila.znaci ker. Hvala ti.
May 23, 201113 yr :lol:vaso jesi lik.al dobro, i ja kao mackoljubitelj mogu da shvatim da ima ljudi kojima macke bas i ne prijajupostoji tanana razlika između toga da ti mačka ne prija i pujdanja psa na mačku jer ti je prešla preko haube.
May 23, 201113 yr znaci ker. Hvala ti.onda ce ker da ti prleazi preko dvorista i auta, plus sto ce da ti zapisuje dvoriste i auto stalno. bolje kupi strasilo.osim ako je zbog deteta, onda kupi psa. :D Edited May 23, 201113 yr by kojot
May 23, 201113 yr postoji tanana razlika između toga da ti mačka ne prija i pujdanja psa na mačku jer ti je prešla preko haube.vis' da covek spominje decija kolica, verovatno je alergija u pitanju
May 23, 201113 yr možda ima dete koje je alergično na mačke? ili tako neštolupam, ne znamma ne, imam dete koje bas voli da se igra sa macjim govnetom. u tome je prvi problem.drugi problem je to sto je vlasnik macke vrlo verovatno istog mentalnog sklopa kao i ovaj Rasha.
May 23, 201113 yr onda ce ker da ti prleazi preko dvorista i auta, plus sto ce da ti zapisuje dvoriste i auto stalno. bolje kupi strasilo.osim ako je zbog deteta, onda kupi psa. :DKera cemo nauciti da sve to radi u susedovom dvoristu.
May 23, 201113 yr Pre neki dan, vracam se sa gdjom kuci, sidjemo iz busa i krenemo ka toplom domu. Komsiluk pun macaka, vrlo cesto stanemo kad vidimo neku, probamo da je dozovemo, neke se cak i priblize i puste da ih pomazimo itd. Pogledamo na drugu stranu ulice, i vidimo crnu macku kako prelazi ulicu. Na nekih dva metra od nje, staje lik u crnom Audiju i pusta auto iza sebe da ga obidje i prvi predje preko mesta gde je presla macka. :lol:Shitz, maco, shitz nesreco!edit: crne macke iz komsiluka su jos uvek nepoverljive i nisu raspolozene da nam se priblize previse. Verovatno nisu navikle na ljude toliko blizu sebe. Edited May 23, 201113 yr by Zabalujev