Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted
Odakle meni čokovi :)Negde u Staaaaaroooom Slankamenu
Reko mozda lozis rostilj ;)
  • 2 weeks later...
Posted

Razigrano društvo iz Topolske ulice:

macetopolska3.jpgmacetopolska1.jpgmacetopolska2.jpg

Posted

Наша Јохана нешто касни... а у великој смо адоумици(рж) које ће боје бити мачићи, јер се швалера наређало ихај и фртаљ (сад, који су долазили само да се огребу за ручак, а који су и нешто конкретно радили, ко ће га знати). Тренутно шета цик цак, пошто је заноси. Мада и даље врло окретно вата муве и једе их. Не виђамо је често, дође само да тражи да једе. Ваљда уређује брлог, а ни то баш не знамо где. Направили смо јој одговарајући у гаражи, ал' да ли ће њега да користи или неки други, не знамо.У ишчеткивању смо.

Posted (edited)
Razigrano društvo iz Topolske ulice:
:) Ima jedna zgrada u Čarlija Čaplina, gde obitava buljuk maca. Uvek se oduševim kako im je sređeno zelenilo ispred i stalno je tu neka maca da te dočeka na ulazu. Edited by S.L.
Posted

Ko moze da prati na Animal Planet, mislim da ce ovo da bude odlican show.

Posted

Ne moram da gledam, imam jednog takvog ubicu u kući, a to je moja Senka

Posted

čitala sam danas u zabavniku o ovoj mački oskaru što ne voli mnogo ljude al kad im se prilepi to znači da će da zgeknuDeath-Cat_1570116c.jpgmačka smrti

Posted

pa jbt, i ja bih bio garoviks smrti u gerontoloskom... tamo su svi jednom nogom na lopati, a drugom na kori od banane :lol:

Posted
čitala sam danas u zabavniku o ovoj mački oskaru što ne voli mnogo ljude al kad im se prilepi to znači da će da zgeknuDeath-Cat_1570116c.jpgmačka smrti
Jbg, mora da je čudan osećaj: ležiš u postelji, posmatraš ruže pod prozorom i razmišljaš o sutrašnjem danu, a onda ti mačak Oskar đipi u krilo sa infom da ti je ostalo još par minuta/sati života...
Posted

Da ne radi to na osnovu mirisa? Primetila sam da mačke više vole meso koje je stajalo i malo smrducka, nego ono sveže tj. tek zaklano.

Posted

Moguće. I ove hrane za mace jako smrduckaju