dranata Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Mi smo vakcinisani dve nedelje ili čak mesec dana pre kastracije. On je prvi put dobio vakcinu sa šest, sedam meseci. A ona sa pune dve godine. Jer su udomljeni sa ulice.
Tresko Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 macori. mene brine sto ce biti vakcinisani o istom trsoku. lekar kaze da su veliki i da ne brinem te da je vakcina samo kod macica potencijalno traumaticna ali ja si ne mogu pomoci.Ma, neće biti problema, jer bilo kakva anestezija nije kontraindikovana sa polivalentnom vakcinom. Inače, ta vakcina je vrlo bitna u prvoj, eventualno drugoj godini života. Posle, ako je mačka kućna, tj. ne ide napolje i nema neki kontakt sa mačkama od spolja, nije ni tako kritično da dobijaju svake godine.
kim_philby Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 hvala! vi ste carice i carevi. citao sam svakake horror price po netu pa sam se istraumirao.
kim_philby Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 evo izlaze polako iz anestezije. sve smo obavili a ja sam laksi za 110 ojra (u ovo ulazi i vakcina i za kucka).ziv sam se prestravio ali deluje da ce sve biti u redu. deco, nemojte nikada citati horor price sa neta o mackama, anesteziji i vakcinama.
renne Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Stvarno mi nije jasno šta si to tako strašno pročitao?Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
kim_philby Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 (edited) Stvarno mi nije jasno šta si to tako strašno pročitao?Sent from my GT-I9000 using Tapatalkma ljudi panice oko vakcinisanja macaka. ako dugo trazis nesto sto ce te uplasiti to i nadjes.edit: plus, ja sam neurotik koji se projektuje. Edited April 11, 2011 by kim_philby
kim_philby Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 I? Kako su junaci? Pretekoše li od vakcina?pa sauron je odlicno. ko da ga je neko ukljucio i zatim ponovo ukljucio.gandalf je sav kenjkav i juce je bas bio slabo. slabo se mrdao, malo je jeo i cini mi se da je imao temperaturu. danas je vec bolje. nadam se da ce se do kraja nedelje potpuno zaleciti.hvala na pitanju!
dranata Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Ma oporaviće se već za par dana. Mačori mnogo lakše podnose. Ima da budu živahni kao pre. Meni su rekli samo da pazim da piju vodu, a za hranu, sami će kad budu gladni!
Barsa Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Da se i mi konacno upisemo - Djura, stetocina kakve nema nigde
slepa živana Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 prugaste majice ne izlaze iz mode :D đura faca
Frank Pembleton Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Da se i mi konacno upisemo - Djura, stetocina kakve nema nigde Kako su pravilne sare ko reform torta .... ;)
renne Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Odakle meni čokovi :)Negde u Staaaaaroooom Slankamenu
Recommended Posts