March 13, 201114 yr Ovo je moja Maya.Jel to bese ona maca koju su svojevremeno spasavali plemeniti vatrogasci?
March 14, 201114 yr Jel to bese ona maca koju su svojevremeno spasavali plemeniti vatrogasci?Da, to je ta
March 15, 201114 yr Dala sam si truda i manje - vise procitala cijeli topic. Koliko prekrasnih maca na jednom mjestu! Renne, jel' tvoja maca jos obozava vodu? (nadam se da jeste tvoja maca u pitanju, da nisam pobrkala).Ja svoju nikad nisam kupala jer mi je receno da je nepotrebno ukoliko se bas negdje totalno ne zablati posto imaju prirodan zastitni sloj koji se kupanjem unistava, a to navodno nije dobro. Kakva su vasa iskustva, kupate li redovito svoju macku?Nisam zapamtila cija je macka dva puta isla na sterilizaciju; kako je tako nesto uopce moguce?? (Mislim, da sterilizacija ne upali iz prve) Edited March 15, 201114 yr by Zoe
March 15, 201114 yr Da, moja Senka obožava vodu. I dalje se kupa jako često, i vreba svaku priliku da uskoči u neku šerpu, lonac, kadu... :)gazzina olga je išla dva puta na sterilizaciju
March 15, 201114 yr Haha, slatkis! Inace, Senka je tek druga macka za koju sam cula da obozava kupanje. Atipicno macje ponasanje.
March 15, 201114 yr Ако се неко сећа ко је био Јохан... оно маче од летос што се облизује.Па, израсла је у мрцину, и то женског рода (такве сам среће, и наш Клодовик је снео јаје ), права размажена принцеза са сибирском бундом. На основу репа делује као хибрид лисице и веверице...
March 16, 201114 yr opšte poznata stvar da vlasnici i kučići liče, al za mačke nisam znala. johanu fali samo šešir
March 17, 201114 yr word! ne mogu da odolim, kada smo vec kod macaka sa sesirima:http://www.youtube.com/watch?v=2mNB_VG_shc
March 17, 201114 yr Stigla prinova- Ulična, oko dve godine stara. Prestrašena. Silvester frkće, uzdiše. ljut je na ceo svet, al joj ne prilazi mnogo blizu. Zajedno su jedva sat vremena, ona je pod krevetom, a ja rešila da im se ne mešam u mačje odnose, nego da ih pustim da se sami sprijatelje. Prelepa je!