MocaVukotic Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 poras'o mačak, sledi mesečni izveštaj:ova poslednja mora u spojler. GRAURRRRRR ne znam da li možete preko fotki da skontate kolika je to glavudža. biće ogromaaaan. mašala!
Frau Gabrijela Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Nedostaje mi, govno malo.ovo će biti prava umiljata manipulatorka. ako je devočica. ako nije, onda isto to u opozitnom rodu.:) ne znam da li možete preko fotki da skontate kolika je to glavudža. biće ogromaaaan. mašala!mašala!hihihi, moca ima mačka u bojama voljenog kluba. kakva slučajnost.
pozitivno_druzenje Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 A propos skoro kitlera, ove tri mace su za udomljavanje, pa ko voli nek' se javi... sterilisane, 5 i po meseci stare.Meni se cini da uspeva da izvede Firerov manijakalni pogled
Johann Gambolputty__of Ulm Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Nešto sam se loše osećao ceo dan, od jutros nervozan i nezadovoljan, večeras tužan. Razlozi nebitni za priču. Sedim za kompjuterom i grozno se osećam, tek, ovaj naš baksuz i divljak, koji ni pod razno ne dozvoljava da se mazi, a umiljava se samo ujutru, pre no što mu se da hrana, samoinicijativno došao do mene, rekao "prrrr", onjušio me i seo mi u krilo. I počeo da prede. Ja ga mazim, on prede, i tako celih pet minuta. Otišao nenadano ko što je i došao, a ja se osećam bolje.Čuo sam da mačke osećaju i idu kod osobe kojoj su potrebni, i nisam preterano verovao, možda bi trebalo da počnem.Eto, samo da podelim...
braca Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Desava se, nekad znaju da pogode i mesto koje te fizicki boli...
pozitivno_druzenje Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=b6j64owD-Yo
Zabalujev Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Nešto sam se loše osećao ceo dan, od jutros nervozan i nezadovoljan, večeras tužan. Razlozi nebitni za priču. Sedim za kompjuterom i grozno se osećam, tek, ovaj naš baksuz i divljak, koji ni pod razno ne dozvoljava da se mazi, a umiljava se samo ujutru, pre no što mu se da hrana, samoinicijativno došao do mene, rekao "prrrr", onjušio me i seo mi u krilo. I počeo da prede. Ja ga mazim, on prede, i tako celih pet minuta. Otišao nenadano ko što je i došao, a ja se osećam bolje.Čuo sam da mačke osećaju i idu kod osobe kojoj su potrebni, i nisam preterano verovao, možda bi trebalo da počnem.Eto, samo da podelim...Ova nasa ponekad se tako parkira, prede, umiljava se, zmirka, ekstaza, namesta se da je cesakamo na zeljenim mestima... I u jednom trenutku cap! pocne da ujeda i da se rve. Bemliga koj je to fazon.
braca Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Ova nasa ponekad se tako parkira, prede, umiljava se, zmirka, ekstaza, namesta se da je cesakamo na zeljenim mestima... I u jednom trenutku cap! pocne da ujeda i da se rve. Bemliga koj je to fazon.Hormoni... maca bi da se sexa, ceskanje je napali, a ujedanje i rvanje je deo sexualne predigre...
dranata Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 (edited) Onda bi ovaj moj 24 h da se sexa! :(Mislim na mačora! :D Edited January 20, 2011 by dranata
Recommended Posts