January 12, 201114 yr poras'o mačak, sledi mesečni izveštaj:ova poslednja mora u spojler. Reveal hidden contents GRAURRRRRR ne znam da li možete preko fotki da skontate kolika je to glavudža. biće ogromaaaan. mašala!
January 12, 201114 yr On 6. 1. 2011. at 23:30, FRhost said: Nedostaje mi, govno malo.ovo će biti prava umiljata manipulatorka. ako je devočica. ako nije, onda isto to u opozitnom rodu. On 10. 1. 2011. at 7:08, renne said: :) On 12. 1. 2011. at 18:54, MocaVukotic said: ne znam da li možete preko fotki da skontate kolika je to glavudža. biće ogromaaaan. mašala!mašala!hihihi, moca ima mačka u bojama voljenog kluba. kakva slučajnost.
January 12, 201114 yr A propos skoro kitlera, ove tri mace su za udomljavanje, pa ko voli nek' se javi... sterilisane, 5 i po meseci stare.Meni se cini da uspeva da izvede Firerov manijakalni pogled
January 18, 201114 yr Nešto sam se loše osećao ceo dan, od jutros nervozan i nezadovoljan, večeras tužan. Razlozi nebitni za priču. Sedim za kompjuterom i grozno se osećam, tek, ovaj naš baksuz i divljak, koji ni pod razno ne dozvoljava da se mazi, a umiljava se samo ujutru, pre no što mu se da hrana, samoinicijativno došao do mene, rekao "prrrr", onjušio me i seo mi u krilo. I počeo da prede. Ja ga mazim, on prede, i tako celih pet minuta. Otišao nenadano ko što je i došao, a ja se osećam bolje.Čuo sam da mačke osećaju i idu kod osobe kojoj su potrebni, i nisam preterano verovao, možda bi trebalo da počnem.Eto, samo da podelim...
January 20, 201114 yr On 18. 1. 2011. at 0:36, Johann Gambolputty__of Ulm said: Nešto sam se loše osećao ceo dan, od jutros nervozan i nezadovoljan, večeras tužan. Razlozi nebitni za priču. Sedim za kompjuterom i grozno se osećam, tek, ovaj naš baksuz i divljak, koji ni pod razno ne dozvoljava da se mazi, a umiljava se samo ujutru, pre no što mu se da hrana, samoinicijativno došao do mene, rekao "prrrr", onjušio me i seo mi u krilo. I počeo da prede. Ja ga mazim, on prede, i tako celih pet minuta. Otišao nenadano ko što je i došao, a ja se osećam bolje.Čuo sam da mačke osećaju i idu kod osobe kojoj su potrebni, i nisam preterano verovao, možda bi trebalo da počnem.Eto, samo da podelim...Ova nasa ponekad se tako parkira, prede, umiljava se, zmirka, ekstaza, namesta se da je cesakamo na zeljenim mestima... I u jednom trenutku cap! pocne da ujeda i da se rve. Bemliga koj je to fazon.
January 20, 201114 yr On 20. 1. 2011. at 13:16, Zabalujev said: Ova nasa ponekad se tako parkira, prede, umiljava se, zmirka, ekstaza, namesta se da je cesakamo na zeljenim mestima... I u jednom trenutku cap! pocne da ujeda i da se rve. Bemliga koj je to fazon.Hormoni... maca bi da se sexa, ceskanje je napali, a ujedanje i rvanje je deo sexualne predigre...
January 20, 201114 yr Onda bi ovaj moj 24 h da se sexa! :(Mislim na mačora! :D Edited January 20, 201114 yr by dranata