Jump to content

Featured Replies

Ajoj :wub:

blesavac :lol:

mekliš

poras'o mačak, sledi mesečni izveštaj:img00471z.jpgimg00531f.jpgimg00511r.jpgova poslednja mora u spojler.

img00541m.jpgGRAURRRRRR

ne znam da li možete preko fotki da skontate kolika je to glavudža. biće ogromaaaan. mašala!

moca ima kitlera (skoro) ^_^

img00541m.jpgGRAURRRRRR

biće to ubica

Nedostaje mi, govno malo.
ovo će biti prava umiljata manipulatorka. ako je devočica. ako nije, onda isto to u opozitnom rodu.
:)
laugh.gif
ne znam da li možete preko fotki da skontate kolika je to glavudža. biće ogromaaaan. mašala!
mašala!hihihi, moca ima mačka u bojama voljenog kluba. wub.gifkakva slučajnost.

A propos skoro kitlera, ove tri mace su za udomljavanje, pa ko voli nek' se javi... sterilisane, 5 i po meseci stare.c8b47.jpgMeni se cini da uspeva da izvede Firerov manijakalni pogled :unsure:

Nešto sam se loše osećao ceo dan, od jutros nervozan i nezadovoljan, večeras tužan. Razlozi nebitni za priču. Sedim za kompjuterom i grozno se osećam, tek, ovaj naš baksuz i divljak, koji ni pod razno ne dozvoljava da se mazi, a umiljava se samo ujutru, pre no što mu se da hrana, samoinicijativno došao do mene, rekao "prrrr", onjušio me i seo mi u krilo. I počeo da prede. Ja ga mazim, on prede, i tako celih pet minuta. Otišao nenadano ko što je i došao, a ja se osećam bolje.Čuo sam da mačke osećaju i idu kod osobe kojoj su potrebni, i nisam preterano verovao, možda bi trebalo da počnem.Eto, samo da podelim...

Desava se, nekad znaju da pogode i mesto koje te fizicki boli...

Nešto sam se loše osećao ceo dan, od jutros nervozan i nezadovoljan, večeras tužan. Razlozi nebitni za priču. Sedim za kompjuterom i grozno se osećam, tek, ovaj naš baksuz i divljak, koji ni pod razno ne dozvoljava da se mazi, a umiljava se samo ujutru, pre no što mu se da hrana, samoinicijativno došao do mene, rekao "prrrr", onjušio me i seo mi u krilo. I počeo da prede. Ja ga mazim, on prede, i tako celih pet minuta. Otišao nenadano ko što je i došao, a ja se osećam bolje.Čuo sam da mačke osećaju i idu kod osobe kojoj su potrebni, i nisam preterano verovao, možda bi trebalo da počnem.Eto, samo da podelim...
Ova nasa ponekad se tako parkira, prede, umiljava se, zmirka, ekstaza, namesta se da je cesakamo na zeljenim mestima... I u jednom trenutku cap! pocne da ujeda i da se rve. Bemliga koj je to fazon.
Ova nasa ponekad se tako parkira, prede, umiljava se, zmirka, ekstaza, namesta se da je cesakamo na zeljenim mestima... I u jednom trenutku cap! pocne da ujeda i da se rve. Bemliga koj je to fazon.
Hormoni... maca bi da se sexa, ceskanje je napali, a ujedanje i rvanje je deo sexualne predigre...

Onda bi ovaj moj 24 h da se sexa! :(Mislim na mačora! :D

Edited by dranata