Johann Gambolputty__of Ulm Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Ove Renneove, mala žuta i ova siva su :wub:
Joshua Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 :Devo i mog križanca činčile i plišanog medveda (sa sve trećim kapkom)
Frau Gabrijela Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 :Devo i mog križanca činčile i plišanog medveda (sa sve trećim kapkom)divan je. samo mu je ovde izraz lica takav da pomislim da je dobro što ne zna da govori. shermane, jesi li ti to pokušao da farbaš činčilu ili mu je krenula žutica?
sherman Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 :o a u covece koja zver!vidim ja da moj Dzun mora jos mnogo da vezba opasnostshermane, jesi li ti to pokušao da farbaš činčilu ili mu je krenula žutica? pokusao sam da od njega napravim zlatnu kraljevsku cincilu ali se nije primilo...to mu je inace belo, ali valjda od blica ispade zuto
Joshua Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 ma, da- totalni je krvolok. ova fotka još bolje dočarava tu 1 njenu agresivnu notu^_^žao mi je što ne mogu da vam postavim live feed- trenutno po kući ordinira usisivač. predator sa slike se razbežao u više smerova simultano.inače, ženka je u pitanju (nije križanac, nego križanka, my bad). kod nas je već 10 godina i odgovorno tvrdim da bi suočena sa činčilom dobila srčku od straha u roku od odmah. ^_^
Dankan Ajdaho Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 :Devo i mog križanca činčile i plišanog medveda (sa sve trećim kapkom)Ti si hrabra žena.
halloween Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 :Devo i mog križanca činčile i plišanog medveda (sa sve trećim kapkom)Sa tim kratkim prćastim nosićem, utonulim u buckasto lice, tankim usnama i prorezima od očiju- ista Nata Mesarović!
Frau Gabrijela Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 to mu je inace belo, ali valjda od blica ispade zuto dobro je. već sam tražila broj društva za zaštitu životinja. grozni ste bre! sve sve, ali nata mesarović... stvarno nata! bravo, halloween!joshua, to što predatorka beži na sve strane je normalno za mačju vrstu. nikako im ne ide suživot s kućnim aparatima bučnih motora. mada, teško mi je da zamislim dotičnu natu kako trči, ali, ajde, verovaću ti na reč.jesi li je upoznala s onim fakultetski obrazovanim macanom iz trsta? to bi bio par! ako se desi i uspe, stavi me prvu na listu čekanja za mače.
renne Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Moja se ne plaši ni jednog kućnog aparata, jednostavno ga kulira i ne mrda.
sherman Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 za sve macke ovoga topikahttp://www.youtube.com/watch?v=BiupO4DH9SY
Recommended Posts