Аврам Гојић Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Macke + minijaturni helikopter na daljinsko upravljanje. Neverica, zaprepascenje, lovacki instinkt, ludilo.
mammy two shoes Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 ovaj mačak se baš dobro zabavlja http://vimeo.com/17472579
Frau Gabrijela Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Novi usvojenik Mačorčina Markoijao kakav je !renne, koliko ih sad imaš? dvoje? pamtim samo onu sivu lepoticu jer neverovatno liči na mog pokojnog mačka. kako ona reaguje na prinovu?
renne Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Da, dvoje.Dobro je odreagovala, plašili smo se reakcije jer je jako opasna maca, ali je sve rpošlo bez posledica i krvavih noseva :)
Mauci Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Macke + minijaturni helikopter na daljinsko upravljanje. Neverica, zaprepascenje, lovacki instinkt, ludilo.:lol:Snimi i okaci, molim te :)
Bustin Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 (edited) ja sam imao nepozvanog gosta juce. valjda kako imam cincilu tako cesto i poljski misevi navrate da se ogrebu za poslastice. ovog sam pokusao spasiti mada s' obzirom da je bilo -17 napolju nisam siguran kako je prosao. Edited January 2, 2011 by Bustin
sherman Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 (edited) imam cinciluimas cincilu?musku ili zensku? Edited January 2, 2011 by sherman
Indy Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Uh, ovaj mis se bas nasao na pogresnom mestu.
harper lee Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Okitili jelku! Svi smo mi po malo Sajmon. :lol:Isto, kao na crtanom filmu. Štekuje se ispod nje, pentra se na prve grane, do sada je stradalo 5,6 ukrasa, kupili smo dopunu, pa kačimo. Al je sladaaaak, nenormalno! Jelka 15 dana kasnije izgleda jadno. Donje grane su potpuno bez ukrasa, sve jadne. Ovaj idiot i grize grane. Ukrasi su mu sada interesantni samo kad nećemo da se igramo sa njim ujutru, pa on iz pakosti ode da tera kugle, kao da zna da je nam je to strašno iritantno.Ovo kao sa onim Bosancem i snegom u Kanadi. :D
dranata Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ovo kao sa onim Bosancem i snegom u Kanadi. :D:lol:Niiiiiiiiiije! I dalje je obožavan! I grebalicu je za Novu godinu dobio!
Recommended Posts