Buck Naked Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 (edited) A šta mi iz provincije Nova Sada?(ja kupio neku grebalicu što je kao štangla na postolju (i na štangli neka loptica kao za igranje), isto razbucana posle 10ak dana. Sad samo kotrlja celu zajebanciju unaokolo :( Edited December 9, 2010 by Buck Naked
luba Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 ne znam, ne prelazi mi se reka po ovom kijametu. ali ne bi trebalo da je mnogo, pre dve godine sam kod nekog privatnika platila oko desetak eura. pritom, traje jos uvek, nego ide srecna nova godina :)
dranata Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 (edited) Pa to, red je da se i najnoviji mužjak u familiji nagradi nekim poklončićem ispod jelke! :DE, da . Kad smo kod jelke. Jel planirate da je kitite uopšte i kako se mačke slažu sa istom? Mi smo u fazi kad tek treba da je kupimo, naravno i ukrase, ali se nekako plašim da mi sleduju samo oni kineski nelomljivi, je će ovo čudo da se zatrči u iste. Edited December 9, 2010 by dranata
Аврам Гојић Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Slazu se macke odlicno sa jelkama ali nisam siguran da ce ti se dopasti rezultati.
Johann Gambolputty__of Ulm Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 ma da, a videces dve najbolje fore, kad se kao zavuku ovde ispod da vrebaju i onda onim africka divokoza poskokom na sve cetiri skoce na ovo za grebanje.ovo je jedina grebalica koja je imala efekta, sve ostale, maksimum tri dana interesovanja, cak i ona sa kao kucicom za sakrivanje. :wub: Koliko je samo ovo i slatko i smešno u isto vreme!
Buck Naked Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 O tom skoku na 0:40 :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=Nzvm8k5kSjs
Buck Naked Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 (edited) Slazu se macke odlicno sa jelkama ali nisam siguran da ce ti se dopasti rezultati.Odlično demonstrirano:http://www.youtube.com/watch?v=nn2h3_aH3voI omiljeni, istog autora.http://www.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00QSooo true. But kjut. Edited December 13, 2010 by Buck Naked
Indy Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 (edited) ^ wub!Cat opens window, saves burning house Five-year-old Pepper has been hailed a hero for his actions - he opened a window, which allowed smoke to escape and alerted neighbours, who contacted firefighters and stopped the fire spreading to the rest of the house. ^_^ Edited December 14, 2010 by Indy
dranata Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Okitili jelku! Svi smo mi po malo Sajmon. :lol:Isto, kao na crtanom filmu. Štekuje se ispod nje, pentra se na prve grane, do sada je stradalo 5,6 ukrasa, kupili smo dopunu, pa kačimo. Al je sladaaaak, nenormalno!
Weenie Pooh Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Moja kulira jelku i kućne ukrase potpuno, samo ih je inicijalno onjušila i sad je standardno blasé kao i prema svemu drugom. (Osim prema okvirima vrata, o njih obožava da se mazi više nego o ljudske noge.)
renne Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 MOja je poskidala sve, i što je bilo, i što ne na dohvatu kandži, koje su to bile akrobacije.
dranata Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Jelka 15 dana kasnije izgleda jadno. Donje grane su potpuno bez ukrasa, sve jadne. Ovaj idiot i grize grane. Ukrasi su mu sada interesantni samo kad nećemo da se igramo sa njim ujutru, pa on iz pakosti ode da tera kugle, kao da zna da je nam je to strašno iritantno.
Recommended Posts