mammy two shoes Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 cica pozirala za duplericu. biće objavljena u čizburgerovom kalendaru za 2011. ili 2012.g.
Johann Gambolputty__of Ulm Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Konačno uzeo taj silikonski, silikatski, silicijumski jebem li ga posip od Trixieja. 800 dindži, al kaže da traje mesec dana. Za sada - vrlo zadovoljan! Najbolje od svega je što je Teodor (mačor) odmah prokljuvio šta je posredi, poobavljao i Number One i Number Two neproblematično. Malo mi je čudno i ružnjikavo jer je bele boje, pa po uriniranju ostaje žuto, ali mislim da je svejedno dobra, tj. bolja stvar.Stvarno traje mesec dana? To se onda hiper-mega isplati, nama ovaj "upijajući", što košta od 260 do 300 dindži jedva izgura nedelju dana, s obzirom da mačor ždere i sere više od mene. Aj javljaj utiske..@mammy two shoes & dranata: :wub:
Buck Naked Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Stvarno traje mesec dana? To se onda hiper-mega isplati, nama ovaj "upijajući", što košta od 260 do 300 dindži jedva izgura nedelju dana, s obzirom da mačor ždere i sere više od mene. Aj javljaj utiske..@mammy two shoes & dranata: :wub:Pa evo, traje peti dan, i ne bazdi. Samo progresivno žuti. A samo pola kese sam ispraznio. Dakle, ako izdrži 15 dana bez promene, ovo je jako dobro.
dranata Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 (edited) Otprilike toliko i izdrži. Meni ova kesa od 3,8 litrara, koju sipam odjednom u toy-toy, kako ga zovemo, traje tačno dve nedelje. Oko 14. dana se usmrdi, posip bude ceo žut i vodenkast i Silvester odbija da uđe. E, to treba sprečiti! :DDakle, čim krene da se gnjeckavi, bacati i stavljati novi. Dakle, 14 dana. Edited December 4, 2010 by dranata
pozitivno_druzenje Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Stvarno traje mesec dana? To se onda hiper-mega isplati, nama ovaj "upijajući", što košta od 260 do 300 dindži jedva izgura nedelju dana, s obzirom da mačor ždere i sere više od mene. Aj javljaj utiske..@mammy two shoes & dranata: :wub: Kesa od 5 litara treba da traje minimum 2 nedelje, ako se brze trosi znaci da macak mnogo piski sto znaci da ima problem sa bubrezima!
pacey defender Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 ili da unosi više tečnosti nego druge mačke. ha!
Buck Naked Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ja mislim da sam kesurdu od 3,8 litara prepolovio na pola, pa bih da mi ta polovina traje 15 dana. Preambiciozno?
Weenie Pooh Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 ne volim macke <_<Ne vole ni one tebe, tako da je to OK. Ali ne vole ni nas koji ih volimo. Što je isto valjda OK. When one ceases to be loving, he has never been loving, itede. Mačke su Kjerkegor.
yolo Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Ali ne vole ni nas koji ih volimo. to je vrlo, vrlo netacno.
Аврам Гојић Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 ne volim macke <_<koga zabole kurac za to?
Recommended Posts