TBoneSteak Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 macke...ja mog macora (a i sebe) castim za njegov sledeci rodjendan jbt, ket djini je zakon/cat genie is the law/ :D prvo sam pomislio, nah, to je 1 somaonda sam video da za 1 soma mogu da nabavim 3 ket djini *disclaimer: nisam vlasnik/ne radim za ket djini
dranata Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 (edited) Da li silikonski pesak ima da se kupi u Pet centru na Novom Beogradu i kolika je cena pakovanja od 5/10 kg?Ako ne, gde ga kupujete, koja marka je u pitanju Edited October 30, 2010 by dranata
Аврам Гојић Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Da li silikonski pesak ima da se kupi u Pet centru na Novom Beogradu i kolika je cena pakovanja od 5/10 kg?Ako ne, gde ga kupujete, koja marka je u pitanjuima da se kupi u svakom pet shopu. ja uzmem onaj koji mi padne pod ruku. najjeftiniji na trzistu je "Kozmo" (350 din), idu i do 900. po mom misljenju, svi su isti.nema tih pakovanja tako. pakuju se na litre, mislim da je 5l najveca kesa.
dranata Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 I stvarno ga ne menjam po četiri nedelje!?Hvala drugari na odgovorima!
braca Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 I stvarno ga ne menjam po četiri nedelje!?Hvala drugari na odgovorima!Najbolje merilo kad treba menjati si ti sama - promenices kad ti zasmeta, a ne po kalendaru
dranata Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Of kors, nego me zanima neki prosek, kakva je kod vas praksa, na koliko se menja.
harper lee Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Of kors, nego me zanima neki prosek, kakva je kod vas praksa, na koliko se menja.Follow your nose. :D
Tvrdica Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Nikada nisam videla da psi imaju ovakav (pametan) pogled.Mace u svom bicu kriju neku nedokučivu tajnu.Uvažavam ih i naravno, obožavam!
Аврам Гојић Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Of kors, nego me zanima neki prosek, kakva je kod vas praksa, na koliko se menja.Na dve macke - 10 dana.
kim_philby Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Of kors, nego me zanima neki prosek, kakva je kod vas praksa, na koliko se menja.2 macora - nedelju dana. jedan od njih jede kao tigar a nuzdi kao konj.
mammy two shoes Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 pesak menjamo na 7 dana. ako zaboravimo, mačka nas podseti tako što napravi gomilicu u kupatilu ili pišne nekome na jorgan.ugljene filtere na otvorima za ventilaciju klozetića menjamo na 2-3 meseca. mačka ima osam i po godina, jako je razmažena i uobrazila je da je princeza.
yolo Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 zar svaka prava macka bez obzira na uzrast nije razmazena, uobrazena princeza (ili princ)?
Tvrdica Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 zar svaka prava macka bez obzira na uzrast nije razmazena, uobrazena princeza (ili princ)? Jeste
Аврам Гојић Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Moje macke u toku noci otvorile veliko pakovanje vate. Kuca izgleda kao da je pao sneg, vate ima apsolutno svuda, i po policama. Jedna kolicina vate zavrsila je tako sto je neka maca rasprostrla vatu ispod stolice za ljuljanje (gde inace vole da leze, pa se niko ne usudjuje da sedne na stolicu da ne bi precvikao rep macki) i napravila sebi udoban krevetac.Da, vata je i po mackama, moracu sve da ih cetkam.
hazard Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Nikada nisam videla da psi imaju ovakav (pametan) pogled.Mace u svom bicu kriju neku nedokučivu tajnu.Uvažavam ih i naravno, obožavam!+1
Recommended Posts