6 hours ago6 hr Ako je bitan medjusobni odnos onda bolje isto leglo jer su blizi. Zblize se i macke iz suprotnih legla ali je ovako lakse. Mi smo posle 7 godina uzeli manje mace i iako se super slazu ipak ima borbe za hijerarhiju.
6 hours ago6 hr Macke iz istog legla su vec navikle jedna na drugu i socijalizovale su se medjusobno pa to ide mnogo lakse. Macke koje se prvi put upoznaju su hit or miss, mogu postati najbolji prijatelji a mogu se doveka mrzeti i tuci. Meni u poslednjoj raspodeli zapala bas ova situacija, nikako se ne slazu (ustvari, jedno od njih dvoje aktivno mrzi drugog, ovaj bi da se druzi i daje prijateljske signale ali bude u najboljem slucaju ignorisan a u najgorem nalupan). A imao sam ih i koji su spavali zajedno zagrljeni. A i onih koji su se bas bas tukli pa onda odjednom sprijateljili. Luda stvorenja.
6 hours ago6 hr 13 minutes ago, Radoye said:jedno od njih dvoje aktivno mrzi drugog, ovaj bi da se druzi i daje prijateljske signale ali bude u najboljem slucaju ignorisan a u najgorem nalupanDa se mačak ne zove možda Nikodije?
5 hours ago5 hr 1 hour ago, glibav said:Ako je bitan medjusobni odnos onda bolje isto leglo jer su blizi. Zblize se i macke iz suprotnih legla ali je ovako lakse. Mi smo posle 7 godina uzeli manje mace i iako se super slazu ipak ima borbe za hijerarhiju.Ih, pa borbe za hijerarhiju uvek ima, čak i među decom iz istog legla
3 hours ago3 hr ima jos jedna bitna stvarkad imas jednu macku sve sto radi pripisujes macjim osobinamai onda je to macka, nekog imenakad imas dve (ili vise) onda vidis koliko su to razlicita stvorenjamoje dve macke ne mogu biti vise razlicite po citavom nizu osobina i to im upravo daje jedinstvenost i cini da ih dodatno volim takve kakve jesunisam siguran da sam najbolje objasnio sta sam hteo reci u svakom slucaju minimum dve macke bisa