Jump to content

Featured Replies

@glibav Što, ima razlike?

• Replies 8.2k
  • Views 695.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FEELIN BETTR     I CAN HAS GUD HEALTH NAO PLZ

• Posle 21 godine fizičke egzistencije u ovoj našoj ravni, naš prijatelj Živojin, Žilijen, a od pre ppar godina poznat i kao Starac Fočo, preselio se u više sfere. Želim da verujem da će mu u toj tranzi

• ^Hvala na idejama harpere. Zbog tog avatara, već sam očekivao nešto o vibracijama molekula...   Evo ga upravo došo kući, sad na oporavak.   

Posted Images

Ako je bitan medjusobni odnos onda bolje isto leglo jer su blizi. Zblize se i macke iz suprotnih legla ali je ovako lakse. Mi smo posle 7 godina uzeli manje mace i iako se super slazu ipak ima borbe za hijerarhiju.

Macke iz istog legla su vec navikle jedna na drugu i socijalizovale su se medjusobno pa to ide mnogo lakse. Macke koje se prvi put upoznaju su hit or miss, mogu postati najbolji prijatelji a mogu se doveka mrzeti i tuci. Meni u poslednjoj raspodeli zapala bas ova situacija, nikako se ne slazu (ustvari, jedno od njih dvoje aktivno mrzi drugog, ovaj bi da se druzi i daje prijateljske signale ali bude u najboljem slucaju ignorisan a u najgorem nalupan). A imao sam ih i koji su spavali zajedno zagrljeni. A i onih koji su se bas bas tukli pa onda odjednom sprijateljili.

Luda stvorenja.

13 minutes ago, Radoye said:

jedno od njih dvoje aktivno mrzi drugog, ovaj bi da se druzi i daje prijateljske signale ali bude u najboljem slucaju ignorisan a u najgorem nalupan

Da se mačak ne zove možda Nikodije? fantom

1 hour ago, glibav said:

Ako je bitan medjusobni odnos onda bolje isto leglo jer su blizi. Zblize se i macke iz suprotnih legla ali je ovako lakse. Mi smo posle 7 godina uzeli manje mace i iako se super slazu ipak ima borbe za hijerarhiju.

Ih, pa borbe za hijerarhiju uvek ima, čak i među decom iz istog legla

ima jos jedna bitna stvar

kad imas jednu macku sve sto radi pripisujes macjim osobinama

i onda je to macka, nekog imena

kad imas dve (ili vise) onda vidis koliko su to razlicita stvorenja

moje dve macke ne mogu biti vise razlicite po citavom nizu osobina i to im upravo daje jedinstvenost i cini da ih dodatno volim takve kakve jesu

nisam siguran da sam najbolje objasnio sta sam hteo reci laugh

u svakom slucaju minimum dve macke bisa fantom