Yesterday at 14:551 day On 31.3.2025. at 13:35, gagilija said:super da je sve dobro proslo, neverovatne su. s tim mirovanjem uspevaju da se samoizlece nekako, secam se kad je komsinicinu macku slucajno njena majka pogodila dzezvom u glavu, bukvalno je 5 dana lezala nepomicno zatvorenih ociju, sesti dan se pridigla i pocela da pije vodu sama i jede.Тако и ова моја будала, када год је пао са терасе једно 5-6 дана се вукао угруван по гајби да помислиш како више никад неће ходати нормално и онда бап седми дан ево га ко нов, трчи скаче све лагано.
Yesterday at 15:001 day 15 hours ago, slepa živana said:jel krpelji idu na mačke?šta se preporučuje protiv buva, za ove što se slobodno skitaju po dvorištu?Idu, posebno u ovo doba godinei ja uglavnom ampule koristimnego, koliko li ce trebati komsijskom macku da skapira da su obe macke sterilisane? evo vec dva meseca ne odustajeprilicno sam siguran da ej mlad macak, posto ga ranije nisam vidjao u kraju
Yesterday at 15:241 day Neki nikad ne nauče 😂Krpelji idu i kad ujedu, može krzno da otpadne kružno oko tog mesta.
Yesterday at 20:551 day 5 hours ago, johan nagel said:Тако и ова моја будала, када год је пао са терасе једно 5-6 дана се вукао угруван по гајби да помислиш како више никад неће ходати нормално и онда бап седми дан ево га ко нов, трчи скаче све лагано.verovatno se zbog toga kaže da imaju devet života. španci kažu - sedam, ali ni to nije malo nama je jednom u crnoj travi, naš mačak kića umro... deda ga odneo malo dalje iza kuće, pored potoka, bila već neka rupa, pa kao da ga zakopa sutra...oplakivali smo ga ceo dan.uveče se mrtav ladan pojavio na vratima da traži večeru, kao da nikad nije ni umro.
16 hours ago16 hr 8 hours ago, slepa živana said:Kića CrnotravacNama je jednom u Crnoj Travi mačak Kića umro.Deda ga odneo malo dalje iza kuće,pored potoka već bila neka rupa.Da ga zakopa sutra.Oplakivali smo ga ceo dan.Uveče se Kića mrtav i ladanpojavio na vratima gladan.Kao da nikad nije ni umro.
9 hours ago9 hr On 3. 4. 2025. at 1:10, slepa živana said:jel krpelji idu na mačke?šta se preporučuje protiv buva, za ove što se slobodno skitaju po dvorištu?Moja majka je za terapiju posle vađenja krpelja sa našeg sremačkog razbojnika imala bocu sa kantarionovim uljem. Em se izveštila da izvadi napasti, em je u polju pored uvek mogao da se nabere svež kantarion.