Jump to content

Featured Replies

IMG_20250323_091326.jpg

bahati Đilas laugh

Gledam sebe pa me opusti lepota prizora

Pa jes' lep.

Jel čuo/video/imao neko mačku koja voli da jede nejestive stvari? Tipa kese, plastiku i sl.

5 minutes ago, Nikodije said:

Više kao ponedeljak posle ludog vikenda.

On 23. 3. 2025. at 11:51, Pixisis said:

Pa jes' lep.

Jel čuo/video/imao neko mačku koja voli da jede nejestive stvari? Tipa kese, plastiku i sl.

ne mogu da kažem da jede nejestive stvari, ali imamo jednu ludaču koja grize sve živo i pazimo da ne proguta. neku čudnu oralnu fiksaciju ima, ako dreknem onda brže bolje pojede to što grize pa sad imam drugu taktiku ako vidim da nešto mulja u ustima, polako priđem i na prepad joj otmem. stradalo je mnogo stvari - laser, šnale za kosu, četkice za šminku, otme tablu s lekovima pa se jurimo i tako. žao mi što nemam slikan laser to je onaj tanki lim, kako je uspela da ga raskomada a da se ne povredi - čudo.

IMG-20250215-WA0005.jpg

Edited by gagilija

40 minutes ago, Nikodije said:

ovim gifom odgovaram majci na viber kad me pita, jel spavaš

sleepy-cat.gif

40 minutes ago, gagilija said:

ne mogu da kažem da jede nejestive stvari, ali imamo jednu ludaču koja grize sve živo i pazimo da ne proguta. neku čudnu oralnu fiksaciju ima, ako dreknem onda brže bolje pojede to što grize pa sad imam drugu taktiku ako vidim da nešto mulja u ustima, polako priđem i na prepad joj otmem. stradalo je mnogo stvari - laser, šnale za kosu, četkice za šminku, otme tablu s lekovima pa se jurimo i tako. žao mi što nemam slikan laser to je onaj tanki lim, kako je uspela da ga raskomada a da se ne povredi - čudo.

IMG-20250215-WA0005.jpg

Žuta ženka 😍 To je retko

7 minutes ago, Pixisis said:

Žuta ženka 😍 To je retko

Jeste, baš smo imali sreće. Ima i narandžaste oči i jastučiće, roze uši i sva je medena. I isto toliko luda. Jedino što ne voli da se drži u rukama, ne podnosi. 🙁

Edited by gagilija

• Popular Post

(Jos jedna luda) mačka koja teroriše moju mamu

IMG_5774.jpeg

Mama se sigurno ne buni. :)

wub Najbolje je što tako izgledaju mačići i van društvenih mreža. Doduše, uvek imaš poneku flegmu u leglu koga baš briga za hranu , ali većina je takva.