ivy Posted January 14 Posted January 14 vodila sam Ljubinku kod veterinara ima neke gljivice..ocistili sve,dali mi svasta da joj mazem i kapljem..ode 8.000din
Klara Posted January 15 Posted January 15 (edited) Ko udara tako pozno u dubini dnevnog mira Dam joj klopu, koliko se maknem, ona trčka za mnom. Završih kao njen verni gledalac dok je pola sekunde obedovala tek da ne ispadne nezahvalna, a onda je od sreće trčala oko mene u galopu. Uhvatili je pundravci, uskoči u betonsku česmu i gviri ušima, čeka da je potražim. Kad priđem, ona se skupi ko čvarak, pa opet proviri. Pa kad je započeo parkur! Iskoči, pa op na gornji deo česme, pa op nazad u betonsko korito, pa izleti odatle i juuuuriš uz stepenice, niz stepenice, ajde uz drvo, niz drvo. Jer ko na brdo ak' i malo stoji, više vidi no onaj pod brdom! Sad me ima, sad me nema, guz levo, guz desno, napad na papuče i nevidljive neprijatelje, i hop meni u krilo, smireno i damski. Kao da pre toga nije bila zadihani hajduk. Edited January 15 by Klara 8 1
ivy Posted January 17 Posted January 17 zuta zenka? to je bas cudno..obicno su u 98% muzjaci tako zuti.. inace Ljubinka je danas prvi put od ponedeljka htela napolje...dala sam joj terapiju i pustila je pa sta nam bob da..verovatno joj je bolje jer je od ponedeljka samo spavala u fijoci i jela...i jutros me probudila grebuci na vrata...sad cemo videti kad cemo je videti.. 1
ivy Posted January 17 Posted January 17 vratio se ludak! super...nadam se da se sad vracamo na raniji in-and-out ritam posto sam izbacila njen privremeni wc i pospremila.. 5
Klara Posted January 17 Posted January 17 3 hours ago, ivy said: zuta zenka? to je bas cudno..obicno su u 98% muzjaci tako zuti.. Ženkica, omacila se prošle godine, kačila sam fotke njenih naslednika. : D Omacila je i jednog dasu Đilasa Džuniora. 🩷 2 1
Popular Post Heyter Posted January 17 Popular Post Posted January 17 Da Vas upoznam sa Dembom.. Nakon podnevne dremke, vreme je za malo akcije.. Mission complete.. 1 9
slepa živana Posted January 17 Posted January 17 2 hours ago, Heyter said: Da Vas upoznam sa Dembom kakav raskošan rep
johan nagel Posted January 17 Posted January 17 Овожавам овакве чупавце, имам у крају једну (требало би) женку још чупавију од овога, не можеш да прођеш поред ње а да је не гњавиш бар мало. 2
Klara Posted January 17 Posted January 17 6 hours ago, Klara said: Ženkica, omacila se prošle godine, kačila sam fotke njenih naslednika. : D Omacila je i jednog dasu Đilasa Džuniora. 🩷 @ivy Evo ga kicoš (2024): https://streamable.com/abf78f 4
dunja Posted January 17 Posted January 17 vidji ga, tako majušan a u okicama mu već sijaju 619 miliona evra 3
Recommended Posts