pt 2.0 Posted Thursday at 15:57 Posted Thursday at 15:57 1 obožavanje upravo sad (privremeno kačim). Spoiler 1 8
slepa živana Posted Thursday at 16:12 Posted Thursday at 16:12 52 minutes ago, Lancia said: Ali kad je nazove, 'slino uzegla', vidi sta si uradila mene đilas kad iskasapi ja počenem da jaučem i vičem mu svinjo svinjo on žmirka kao da mu govorim vaše lepotansko visočanstvo 1 6
braca Posted Thursday at 19:06 Posted Thursday at 19:06 2 hours ago, slepa živana said: mene đilas kad iskasapi ja počenem da jaučem i vičem mu svinjo svinjo on žmirka kao da mu govorim vaše lepotansko visočanstvo 1
Klara Posted Thursday at 19:25 Posted Thursday at 19:25 Dan pre nego što je dekina mačka Mara utihnula od starosti, ogrebala me je zato što sam je čačkala, ali smo se pomirile. Bilo mi je nekako mnogo žao kad je taj mali ožiljak izbledeo...♡ 1 1
Sara Posted Thursday at 19:37 Posted Thursday at 19:37 Prijatelj je skoro bio u nekim gostima, kaze 'osecao se kao vrabac' zbog kucnog maceta😂 1 1
Sara Posted Thursday at 19:40 Posted Thursday at 19:40 12 minutes ago, Klara said: Dan pre nego što je dekina mačka Mara utihnula od starosti, ogrebala me je zato što sam je čačkala, ali smo se pomirile. Bilo mi je nekako mnogo žao kad je taj mali ožiljak izbledeo...♡ Moj dragi na ruci ima oziljak od naseg bul terijera, posle toliko godina desi se da ga primeti , dodirne i uvek kaze 'kako je to dobar pas bio' 1 2
Lena Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Povredio je nogu, zbog čega je pušten u kuću, i to se sad ponaša kao da lično plaća sve račune 4 3
Klara Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Adekvatan odabir peškira, em srca na njemu em kraljevska ljubičasta boja za veličanstvo. : D 1 2 1
dunja Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 34 minutes ago, Klara said: Adekvatan odabir peškira, em srca na njemu em kraljevska ljubičasta boja za veličanstvo. : D misliš veličanstveno ljubičasta kao 2
Recommended Posts