slepa živana Posted January 2 Posted January 2 52 minutes ago, Lancia said: Ali kad je nazove, 'slino uzegla', vidi sta si uradila mene đilas kad iskasapi ja počenem da jaučem i vičem mu svinjo svinjo on žmirka kao da mu govorim vaše lepotansko visočanstvo 1 8
braca Posted January 2 Posted January 2 2 hours ago, slepa živana said: mene đilas kad iskasapi ja počenem da jaučem i vičem mu svinjo svinjo on žmirka kao da mu govorim vaše lepotansko visočanstvo 1
Klara Posted January 2 Posted January 2 Dan pre nego što je dekina mačka Mara utihnula od starosti, ogrebala me je zato što sam je čačkala, ali smo se pomirile. Bilo mi je nekako mnogo žao kad je taj mali ožiljak izbledeo...♡ 1 1
Sara Posted January 2 Posted January 2 Prijatelj je skoro bio u nekim gostima, kaze 'osecao se kao vrabac' zbog kucnog maceta😂 1 3
Sara Posted January 2 Posted January 2 12 minutes ago, Klara said: Dan pre nego što je dekina mačka Mara utihnula od starosti, ogrebala me je zato što sam je čačkala, ali smo se pomirile. Bilo mi je nekako mnogo žao kad je taj mali ožiljak izbledeo...♡ Moj dragi na ruci ima oziljak od naseg bul terijera, posle toliko godina desi se da ga primeti , dodirne i uvek kaze 'kako je to dobar pas bio' 1 2
Popular Post Lena Posted January 4 Popular Post Posted January 4 Povredio je nogu, zbog čega je pušten u kuću, i to se sad ponaša kao da lično plaća sve račune 6 7
Klara Posted January 4 Posted January 4 Adekvatan odabir peškira, em srca na njemu em kraljevska ljubičasta boja za veličanstvo. : D 1 2 1
dunja Posted January 4 Posted January 4 34 minutes ago, Klara said: Adekvatan odabir peškira, em srca na njemu em kraljevska ljubičasta boja za veličanstvo. : D misliš veličanstveno ljubičasta kao 3
Klara Posted January 5 Posted January 5 18 minutes ago, slepa živana said: ja kad sam čula da biber sprej košta 1800 dinara, razmišljala sam šta fali običnom autolaku, ili nekom smrdljivom dezodoransu, ili laku za kosu... mogućnosti je mnogo. <3 5
ivy Posted January 7 Posted January 7 ljubinka se posle dva dana danas vratila sa povredjenom zadnjom sapom..posto je zadnja sapa inace najdragocenija stvar kod macke nema sanse da lepo vidim sta se desilo...ali nema krvi jer je mozda povreda stara i nekoliko dana ali izgleda kao da fali neki deo inace ima krastu ispod brade i neku mrljotinu na njusci a jesenas je imala kraste na oba uha...uopste ne znam gde se tako povredjuje...nije normalna.. 2
Recommended Posts