ivy Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago macka crna macka i mrak na tavanu samo ne razumem kako nije mjaukala jer bi je culi ...iovako sam razmisljala da mora da je negde zatvorena jer ona nikad nigde ne ide ali posto se nigde nije cula zakljucili smo da je otisla ili joj se nesto desilo..
Klara Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 hours ago, ivy said: nema nam garave vec tri dana 2 hours ago, ivy said: macka je bila na tavanu..ostala kad je mama skidala jelku... Najjače danas na forumu! ❤️ 1
Sara Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 58 minutes ago, ivy said: macka crna macka i mrak na tavanu samo ne razumem kako nije mjaukala jer bi je culi ...iovako sam razmisljala da mora da je negde zatvorena jer ona nikad nigde ne ide ali posto se nigde nije cula zakljucili smo da je otisla ili joj se nesto desilo.. mi smo imali sličnu situaciju, moja keva sklapala trosed i sklopila psa (Saru) koja je spavala ispod. Primetili smo da je nema vrlo brzo i pomislili da je ostala ispred vrata dok se neko bio u špajzu, da je sišla sama sa 10. sprata, neko joj otvotio ulazna vrata i ona je tako izašla.... sve u svemu par sati bar dvadeset ljudi je tražilo po kraju, grlo me je bolelo od dozivanja, stigla sam dotle da plačem na sav glas "jer čim se MENI ne odaziva , ne čuje me, mrtvaa jeee" ... za sve to vreme, moja keva leži na trosedu i čita. Na kraju, mi sine da mora da je u kući, verovatno mrtva, zovem kevu i kažem joj da pretraži svaki budžak i ona je ugleda. Lajavi debil se baš tad setio da pod krevetom ćuti kao zaliven. Onda su 4ica digla trosed u vis da ona izađe, jer smo se plašili da ga otvorimo uobičajeno da je ne zgnječi. Kad je izašla kao da ništa nije bilo, samo otrčala do činije da vidi ima li šta da se jede. Cicmica smo jedared tražili dok je spavala u ormanu, a ja pošto obično odmah pomislim najgore, terala muža da on pogleda kroz prozor da nije pala jer ja ne smem, a već mi se priviđala. Edited 22 hours ago by Sara 7
Klara Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nas je mačka milion puta ćutke i hladnokrvno posmatrala sa ormana dok smo je dozivali i prevrtali svaku stvar u kući da bismo je pronašli. Prava mala Dolovac. ❤️ 6
Sara Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) meni je najbolje bilo kad je Cicmic imala mačiće, pa utripuje da su se izgubili i počne panično da ih traži i doziva, a oni je gledaju iz skrovišta i ne pada im na pamet da se odazovu mačke su blago Edited 22 hours ago by Sara 2
Klara Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Joj, čim sredim moj životni prostor i životić, moraću da udomim neku macu, nedostaje mi da ih izmazim i volim. 🩷 1 1
ivy Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago @Klara evo imam ja kandidata za tebe ..slikacu ja kad stignem .. a sto je najgore ova macka najmanje voli da je zatvorena..cak ne voli ni unutra da ulazi..nju smo 20dana pripitomljavali da bi mogli da je uhvatimo za sterilizaciju i od toga se jos nije oporavila.. a ko za inat svuda od dvoristnih prostorija voli da udje za nama i najvise je puta ostajala zatvorena na tavanu,po radionicama i ostalim budzacima po dvoristu.. 1
Klara Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago @ivy Zato je ovog puta i nemam, mnogo više volim kad mačka trčkara oko kuće i sama odluči kad će da uđe unutra. Toliko ih poštujem, hahah. 🩷
dunja Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago https://www.instagram.com/reel/DD4WBY6sQRC/?igsh=MTJnNTNzZTc2N2NpMg== 3 3 1
Hamlet Strašni Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ovaj crno beli mačor je monstruozno velik. 1 1
Klara Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Jel neko izvalio kako su gradacijski poređani, po kilaži? 2
ivy Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago evo je cetvrta... ne znam sta da radim...ne mogu skupljati macke...to nema kraja ona je dosla i nece da ode iako je svi u dvoristu tuku ..macke su u soku a ni pas nije odusevljen ali ona ne odustaje... ako neko hoce da je udomi.. 8
Recommended Posts