halloween Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 pa ima malo i toga... mada mi je zao goluba. ovi moji seoski golubovi su poprilicno cisti i uredni. mnogo bi mi bilo milije da je ulovio svraku koje su seronje od ptica Aha, ’oće, ’oće, samo vi naručite šta da lovi. To možda vi hoćete mršavu svraku kiselog mesa za ručak, ali ovaj debelica gurman zna šta je specijalitet dana- podgojeni golub sočnog i ukusnog mesca koji krade kukuruz kokoškama.
Аврам Гојић Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Da, stvarno je debo, deluje vrlo jestivo, cak i kao ljud-hrana.
renne Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Pa sigurno ga nije pojeo. Eventualno malo od vrata i dušnik, ostalo bacio kerovima
yolo Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 renneova lepotica:slatkis mali, ruska plava devojcica, 9 meseci
расејан Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Него, око тих сијамаца, ја сам чуо да су јако скупи јер морају хируршки да их раздвајају.
Olivera Mandic Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 joj, divna je! :)renne, dolazim sa mashinganom kad bude dolazio po sto, iseci joj kandzice, bice gnjavljenja
yolo Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 maca je ekstremno zajebana, izuzetan karakter. nadrkana i predrkana ali sklona mazenju ako se uspesno nadje g-spot. izazov!
MaryPoppins Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 prinova kod moje mame. luka. kako ja nisam sposobna da mu upamtim ime iz prve, zove se i gavra, uglješa i laza. presladak i lud. i stoji na zadnjim šapama i liči na meče. a evo malo i gospođa maza. originalno usvojena za baku, al joj se nije dopadao 4 sprat, pa završila u avliji u kevinom zoo vrtu.
renne Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 joj, divna je! :)renne, dolazim sa mashinganom kad bude dolazio po sto, iseci joj kandzice, bice gnjavljenja Dogovoreno
Zabalujev Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Kakav divan početak. Mačka došla sa mirazom, jutros jedva nađena pošto ju je gđa oplakala dugo i gorko. Mislismo da je uspela da se izvuče kroz terasu, pa odatle ko zna gde. Ispostavilo se da se živuljka zavukla na fenomenalno mesto - ispod zazidane kade na kojoj je jedna pločica sklonjena. Ja pustio vodu da se tuširam, kad se iz rupe pokaza zblenuta glava mačjeg stvora. A tek smo počeli... Stan joj je ko Diznilend, ima silu mračnih prolaza ispod i iza nameštaja. Hm, kažu da treba strpljenja, a kad sam ja to imao?
halloween Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 renneova lepotica:slatkis mali, ruska plava devojcica, 9 meseci Ubeđena sam da se moj mačak Mita ili propederisao ili zarekao na celibat, ali mislim da bi se predomislio pored ovakve mačije mis! Ali, znam i nju... Sa narandžastim seoskim mačkom, nikad! A možda ni tada!
Аврам Гојић Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 ovakve bas vole narandzaste glavate shabane, kao sto je jedan Djole iz mog dvorista
Joshua Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 (edited) Ja stvarno nisam u awww:wub: fazonu, ali ovo živinče je stvarno glupavo ko noć:Dklik!ne znam da li i oni bez fb naloga mogu da gledaju, ali zato ne znam ni da nadjem video bilo gde drugo. Edited July 24, 2010 by Joshua
Recommended Posts