May 29, 201014 yr pa ima malo i toga... mada mi je zao goluba. ovi moji seoski golubovi su poprilicno cisti i uredni. mnogo bi mi bilo milije da je ulovio svraku koje su seronje od ptica Aha, ’oće, ’oće, samo vi naručite šta da lovi. To možda vi hoćete mršavu svraku kiselog mesa za ručak, ali ovaj debelica gurman zna šta je specijalitet dana- podgojeni golub sočnog i ukusnog mesca koji krade kukuruz kokoškama.
June 13, 201014 yr Него, око тих сијамаца, ја сам чуо да су јако скупи јер морају хируршки да их раздвајају.
June 13, 201014 yr joj, divna je! :)renne, dolazim sa mashinganom kad bude dolazio po sto, iseci joj kandzice, bice gnjavljenja
June 13, 201014 yr maca je ekstremno zajebana, izuzetan karakter. nadrkana i predrkana ali sklona mazenju ako se uspesno nadje g-spot. izazov!
June 14, 201014 yr prinova kod moje mame. luka. kako ja nisam sposobna da mu upamtim ime iz prve, zove se i gavra, uglješa i laza. presladak i lud. i stoji na zadnjim šapama i liči na meče. a evo malo i gospođa maza. originalno usvojena za baku, al joj se nije dopadao 4 sprat, pa završila u avliji u kevinom zoo vrtu.
June 14, 201014 yr joj, divna je! :)renne, dolazim sa mashinganom kad bude dolazio po sto, iseci joj kandzice, bice gnjavljenja Dogovoreno
June 14, 201014 yr Kakav divan početak. Mačka došla sa mirazom, jutros jedva nađena pošto ju je gđa oplakala dugo i gorko. Mislismo da je uspela da se izvuče kroz terasu, pa odatle ko zna gde. Ispostavilo se da se živuljka zavukla na fenomenalno mesto - ispod zazidane kade na kojoj je jedna pločica sklonjena. Ja pustio vodu da se tuširam, kad se iz rupe pokaza zblenuta glava mačjeg stvora. A tek smo počeli... Stan joj je ko Diznilend, ima silu mračnih prolaza ispod i iza nameštaja. Hm, kažu da treba strpljenja, a kad sam ja to imao?
June 14, 201014 yr renneova lepotica:slatkis mali, ruska plava devojcica, 9 meseci Ubeđena sam da se moj mačak Mita ili propederisao ili zarekao na celibat, ali mislim da bi se predomislio pored ovakve mačije mis! Ali, znam i nju... Sa narandžastim seoskim mačkom, nikad! A možda ni tada!
June 14, 201014 yr ovakve bas vole narandzaste glavate shabane, kao sto je jedan Djole iz mog dvorista
July 24, 201014 yr Ja stvarno nisam u awww:wub: fazonu, ali ovo živinče je stvarno glupavo ko noć:Dklik!ne znam da li i oni bez fb naloga mogu da gledaju, ali zato ne znam ni da nadjem video bilo gde drugo. Edited July 24, 201014 yr by Joshua