Popular Post jms_uk Posted November 30, 2024 Popular Post Posted November 30, 2024 (edited) Jedna vrlo fotogenicna i nevaljala macka Edited November 30, 2024 by jms_uk 4 12
Klara Posted November 30, 2024 Posted November 30, 2024 Kako je mila, vrh ušiju kao u malog risa. Jel joj ono na unutrašnjem levom uhu neka identifikacija?
Popular Post jms_uk Posted November 30, 2024 Popular Post Posted November 30, 2024 2 minutes ago, Klara said: Kako je mila, vrh ušiju kao u malog risa. Jel joj ono na unutrašnjem levom uhu neka identifikacija? Da, neke brojke koje je dobila na sterilizaciji. evo jos jedna slicka 2 8
Klara Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 Da sam minijaturna, njihove uši bi bile idealne za crowd surfing. 😻 1
Arkadija Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 Jao, kakve slatkoćice, samo zamišljam koliku temperaturu emituju ovako na gomili. 1
Popular Post Nikodije Posted December 10, 2024 Popular Post Posted December 10, 2024 Čuj "no remorse". Totalna uživancija u svojoj umetničkoj instalaciji™ 1 1 10
ivy Posted December 10, 2024 Posted December 10, 2024 imamo novu macku u dvoristu...ubicu se... postojece tri su se nekako namestile..Ljubinka ne voli ostale pa vecinu dana nije u dvoristu..Gara je dominantna ali Spomenka joj je sestra pa se njih dve igraju/mlate i imaju suzivot.. e sad ova nova dobija postene batine od dominantne Gare a tu je i pas...ne uspevam da je nahranim od psa plus je plasljiva i bezi.. uopste mi nije jasno zasto je pored batina i psa jos uvek tu 1
Sokrat Posted December 10, 2024 Posted December 10, 2024 8 hours ago, Nikodije said: Čuj "no remorse". Totalna uživancija u svojoj umetničkoj instalaciji™ Hladno joj da leži na pločicama 1
Boksi Posted December 10, 2024 Posted December 10, 2024 (edited) 13 minutes ago, ivy said: imamo novu macku u dvoristu...ubicu se... postojece tri su se nekako namestile..Ljubinka ne voli ostale pa vecinu dana nije u dvoristu..Gara je dominantna ali Spomenka joj je sestra pa se njih dve igraju/mlate i imaju suzivot.. e sad ova nova dobija postene batine od dominantne Gare a tu je i pas...ne uspevam da je nahranim od psa plus je plasljiva i bezi.. uopste mi nije jasno zasto je pored batina i psa jos uvek tu Zbog tebe Imena su im fenomenalna! Moji kad zovu svoje mačke očekuješ krave da se pojave Edited December 10, 2024 by Boksi 1 3
ivy Posted December 10, 2024 Posted December 10, 2024 ma nemam nikakav kontakt sa njom ugl se skriva po coskovima..ne mogu ni da je nahranim od psa misim bude psece hrane u dvoristu mozda i čapne malo dok pas ne gleda...ali ugl se samo se šunja okolo..
Milošica Posted December 10, 2024 Posted December 10, 2024 33 minutes ago, Boksi said: Zbog tebe Imena su im fenomenalna! Moji kad zovu svoje mačke očekuješ krave da se pojave Neka Belka sigurno 1
slepa živana Posted December 10, 2024 Posted December 10, 2024 23 minutes ago, ivy said: ma nemam nikakav kontakt sa njom ugl se skriva po coskovima..ne mogu ni da je nahranim od psa misim bude psece hrane u dvoristu mozda i čapne malo dok pas ne gleda...ali ugl se samo se šunja okolo.. provalila je gde je najbolja ekipa
Recommended Posts