Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

Kako je mila, vrh ušiju kao u malog risa. :heart: Jel joj ono na unutrašnjem levom uhu neka identifikacija?

Posted

Ovo je moglo i na muzičkoj temi. 🔊

• Wub 8
Posted

Da sam minijaturna, njihove uši bi bile idealne za crowd surfing. 😻

• Haha 1
Posted

Jao, kakve slatkoćice, samo zamišljam koliku temperaturu emituju ovako na gomili. 

• Wub 1
Posted

imamo novu macku u dvoristu...ubicu se...

postojece tri su se nekako namestile..Ljubinka ne voli ostale pa vecinu dana nije u dvoristu..Gara je dominantna ali Spomenka joj je sestra pa se njih dve igraju/mlate i imaju suzivot..

e sad ova nova dobija postene batine od dominantne Gare a  tu je i pas...ne uspevam da je nahranim od psa plus je plasljiva i bezi..

uopste mi nije jasno zasto je pored batina i psa jos uvek tu  :fpalm:

• Haha 1
Posted
8 hours ago, Nikodije said:

Čuj "no remorse". Totalna uživancija u svojoj umetničkoj instalaciji™

Hladno joj da leži na pločicama :lol:

• Haha 1
Posted (edited)
13 minutes ago, ivy said:

imamo novu macku u dvoristu...ubicu se...

postojece tri su se nekako namestile..Ljubinka ne voli ostale pa vecinu dana nije u dvoristu..Gara je dominantna ali Spomenka joj je sestra pa se njih dve igraju/mlate i imaju suzivot..

e sad ova nova dobija postene batine od dominantne Gare a  tu je i pas...ne uspevam da je nahranim od psa plus je plasljiva i bezi..

uopste mi nije jasno zasto je pored batina i psa jos uvek tu  :fpalm:

Zbog tebe :wub:

Imena su im fenomenalna! Moji kad zovu svoje mačke očekuješ krave da se pojave :D 

Edited by Boksi
  • +1 1
  • Haha 3
Posted

ma nemam nikakav kontakt sa njom ugl se skriva po coskovima..ne mogu ni da je nahranim od psa

misim bude psece hrane u dvoristu mozda i čapne malo dok pas ne gleda...ali ugl se samo se šunja okolo..

Posted
33 minutes ago, Boksi said:

Zbog tebe :wub:

Imena su im fenomenalna! Moji kad zovu svoje mačke očekuješ krave da se pojave :D 

Neka Belka sigurno 

• Vojvodo,serdare 1
Posted
23 minutes ago, ivy said:

ma nemam nikakav kontakt sa njom ugl se skriva po coskovima..ne mogu ni da je nahranim od psa

misim bude psece hrane u dvoristu mozda i čapne malo dok pas ne gleda...ali ugl se samo se šunja okolo..

provalila je gde je najbolja ekipa :D