Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

Moraću ovo jednom da napravim :wub:

463740708_122118688292530870_54870766119

• Wub 6
Posted

A kako ćeš na put? :blink:

• Haha 1
  • 2 weeks later...
Posted

Stara slika, da se malo podsetimo 

• Wub 2
  • Haha 2
Posted
41 minutes ago, braca said:

Stara slika, da se malo podsetimo 

nova slika, debeli rođak tvog avatara, drug đilas

naš odnos napreduje. u petak sam bila toliko očajna da mi je dozvolio da ga pomazim i malo je preo

juče je prešao prag i kratko pronjuškao po kući

a danas prva večera u enterijeru

na meniju viršla i mleko. obožava mleko

54115938437_eced1c852f_c.jpg

• +1 2
  • Wub 7
Posted

Madre de Dios

• Haha 2
Posted (edited)

...iako je tuga uvek morala.da se isplače, verovala sam i još uvek verujem da su naši kućni ljubimci besmrtni i da nas na kraju negde čekaju. Ja nisam vernik, više sam agnostik, ali moj drug koji jeste tešio me je pričom da se na kraju našeg života mi ponovo srećemo ne samo sa dragim preminulim ljudima, već i sa našim životinjama.

I da su one od rođenja čiste duše, (da, imaju dušu), pa se odmah smeste uz krilo naših preminulih, da nas svi skupa dočekaju jednog dana...ja sam na kraju to počela da sanjam i u takvim snovima sam se osećala srećno i bezbrižno, znajući da su svi na sigurnom.

Na kraju, u tom periodu je dosta raznih životinjica preseklo moj put i u svakoj sam videla pozdrav od moje. A sa svakom koju sam nahranila i pomazila, ja sam uzvraćala taj pozdrav. ❤️

@Katikon, mačak je bio mnogo voljen, dovoljno za srećan život svakog bića, i svako biće oseća tu ljubav.

I verujem da je to osećanje pripadanja i voljenosti jače od svake nevolje i smrti, da se taj put ka mestu gde smo srećni (a to ste vi) nikad ne zaboravlja.

Besmrtno je, svevremenski. 

Edited by Klara
  • Hvala 1
Posted

@Katikon Drži se čekaju nas oni tamo negde...

• Wub 1
  • Hvala 1
  • 2 weeks later...