Dsnake Posted September 29 Posted September 29 9 minutes ago, johan nagel said: Што wannabe елиминисала би их док кажеш мјау само да добије прилику Priliku neće dobiti A i jedino što ume da grize su granule, baš sitno meso i kačkavalj.
johan nagel Posted September 29 Posted September 29 Ма то тако изгледа док не проради урођени ловац у њима И овај мој је цео живот у стану и једе само куповну храну па му то није сметало да у пар наврата усмрти слепог миша на тераси (и не поједе га наравно) 2
johan nagel Posted September 29 Posted September 29 Сад је то било давно већ али сећам се два случаја, једном га јесте унео у дневну собу и једном смо га нашли мртвог на тераси. Тако да јесте, сад да ли као поклон или да се похвали или оба не знам 1 1
slepa živana Posted September 29 Posted September 29 1 hour ago, johan nagel said: Што wannabe елиминисала би их док кажеш мјау само да добије прилику šta pričaš čoveče jel ne vidiš da je ova mačka programer 6
Dsnake Posted September 29 Posted September 29 2 hours ago, slepa živana said: šta pričaš čoveče jel ne vidiš da je ova mačka programer Kakav mjau, ne zna ni da mjauče, posle spavanja samo otvori usta u pokušaju da mjaukne, a noću kad lovi više zvuči kao neka ptica. 1
Popular Post Dsnake Posted September 29 Popular Post Posted September 29 Nadam se da me neće proklinjati kada odraste zbog postavljanja bebećih slika na mrežu. Uglavnom, ova je kad ju je roda pre dve godine donela u čarpi ispred taštine kapije: Ovde joj mleko iz cucle curi niz bradu: Onda smaranje oko obaveza i higijene: Ovde me je pojela pa sam posle bio dobar: Pa prvi skokovi sa desetospratnice: Pa trening odbrane od neprijateljskih ruku: I slika za pasoš: Sad ima dve gajbe, kad je na mojoj, produktivnost značajno opada 2 17
johan nagel Posted September 29 Posted September 29 Еее фотосешн човече.. а кад је ова моја поменута будала била у овом узрасту ни ајфон 4 још није био у плану, питање је да л’ имам пар неких мутних ал драгих из тог неког периода, мада чисто сумњам Иначе такође трипујем да би ме замрзео да зна да му качим фотке на нет иза леђа 1
Dsnake Posted September 29 Posted September 29 13 minutes ago, johan nagel said: Еее фотосешн човече.. а кад је ова моја поменута будала била у овом узрасту ни ајфон 4 још није био у плану, питање је да л’ имам пар неких мутних ал драгих из тог неког периода, мада чисто сумњам Иначе такође трипујем да би ме замрзео да зна да му качим фотке на нет иза леђа Ma tad smo uzeli neki aparat pa je bilo entuzijazma. Uvek možeš da ga pitaš za fotke 1 1
Klara Posted September 30 Posted September 30 On 28. 9. 2024. at 16:21, barfly said: Koga pratite od selebriti mačaka? Meni su omiljeni Guangdang, Hosico i Lilo. Paquito! 🩵 1 1
ronin Posted September 30 Posted September 30 2 minutes ago, Milošica said: @ronin Izvolite Milošice... 1
Recommended Posts