dunja Posted September 28 Posted September 28 (edited) ima i ona što je prošetala modnom pistom, naravno u Istanbulu Edited September 28 by dunja 2 5
Klara Posted September 28 Posted September 28 Just now, Patty Lee said: @Klara to je ugl sve bilo za vreme lockdowna kad su svi živi radili od kuće. Da, da, korona i posao od kuće. : D 2
barfly Posted September 28 Posted September 28 Koga pratite od selebriti mačaka? Meni su omiljeni Guangdang, Hosico i Lilo. 1
slepa živana Posted September 28 Posted September 28 (edited) 5 hours ago, Klara said: Aha, da, da ma bila je i prošle nedelje. i nije protrčala, nego onako već kako mačke znaju... ko su ovi bolidi ovde Edited September 28 by slepa živana 2 3 1
Klara Posted September 28 Posted September 28 Meni deluje kao da ga stiska prekrivačem, tj. nogama, čime god, a on pizdi jer ne može da pobegne. 1 1
Klara Posted September 28 Posted September 28 Meow No! 7 Paintings by Artists Who Have Probably Never Seen a Cat Liči na mog nabildovanog komšiju sa sprata. 5
Klara Posted September 28 Posted September 28 Podseća me na onu majku koja pokušava da obuče decu. : D 2
slepa živana Posted September 28 Posted September 28 12 minutes ago, Klara said: Podseća me na onu majku koja pokušava da obuče decu. : D i ovde viri jedan cicos na 1.45 u levom ćošku 1
Popular Post Dsnake Posted September 29 Popular Post Posted September 29 Pogled wannabe ubice na vesele vrapce iza prozora 2 9 2
johan nagel Posted September 29 Posted September 29 (edited) Што wannabe елиминисала би их док кажеш мјау само да добије прилику Edited September 29 by johan nagel 1 1
Recommended Posts