Lena Posted September 24 Posted September 24 1 hour ago, Klara said: Ima preslatke bele cipelice! Cipele, čarape, šta god da je Leleee, nema bre ovakve obrve
Klara Posted September 24 Posted September 24 E, grize me savest ceo dan zbog poređenja, majke mi. Izvinjavam se, mače je kao med, ne zaslužuje moje glupo poređenje. ❤️ 1 1
slepa živana Posted September 24 Posted September 24 38 minutes ago, Klara said: E, grize me savest ceo dan zbog poređenja, majke mi. Izvinjavam se, mače je kao med, ne zaslužuje moje glupo poređenje. ❤️ 1 1
Popular Post duda Posted September 25 Popular Post Posted September 25 I mi trobojku za trku imamo. Hranimo je 3x dnevno , ali joj ni to nije dovoljno. Nezasita. 4 10
Klara Posted September 27 Posted September 27 Kako mu ispred psa ne ispade sočni biftek nego dva jadna smokija. 1
Patty Lee Posted September 28 Posted September 28 @Klara to je ugl sve bilo za vreme lockdowna kad su svi živi radili od kuće. Nemam objašnjenje za ovu što je ušetala u studio kao da joj je dedovina. 1
Recommended Posts