slepa živana Posted September 19 Posted September 19 On 18. 9. 2024. at 15:38, Klara said: Da se uz fotke mačića i mačaka (i pasa) obavezno unesu koordinate kako bih sve to izmazila i namirila dnevnu dozu serotonina i oksitocina. Juče krenem po nešto slatko i sretnem tri debele šarene cice, izašle na sunce, iz istog dvorišta. Hedonizam. Pa mazi malo jednu, pa drugu, pa reci nešto lepo i trećoj, i laaaadno se vratim kući nemajući pojma po šta sam uopšte krenula u grad. Uostalom, slatkiši nisu zdravi, te mačke su me špašile pošasti, supstitucija. 🥹 čini mi se da mi se ofucani živci u mozgu obnavljaju kao u reklami dok slušam kako mačka prede 6
Klara Posted September 19 Posted September 19 🥹 Mene opušta i posmatranje mačke koja spava, kako diše u snu. Ili kad mi vibrira u krilu, na grudima. 4
johan nagel Posted September 21 Posted September 21 Овај мој лудак се понаша идентично као овај жутомир (то је то ноћно лудило), само је много вокалнији плус немам ово срање на зиду него се на тераси затрчи ко луд и скочи на климу горе, онда арлаукне пар пута (јер то није мјаукање дефинитивно) и сјури се брзином муње опет доле. И то се све одвија у глуво ноћно доба наравно и да има 16.5 година и не помишља да се унормали. 3 4
Arkadija Posted September 24 Posted September 24 (edited) Treći put me nećeš prevariti!!!! Edited September 24 by Arkadija
arheolog1981 Posted September 24 Posted September 24 On 19. 9. 2024. at 17:59, Lena said: Nemam ništa sa tim The Art. The Artist 2
Lena Posted September 24 Posted September 24 4 minutes ago, arheolog1981 said: The Art. The Artist Naivna umetnost. Naivac 1
arheolog1981 Posted September 24 Posted September 24 Mačke i crvene stvari... srećom nismo preterano reagovali Moj stari mačak se užasavao crvenog deda mraza https://www.instagram.com/reel/DAMfPkNydUY/?igsh=bG9iNmNhMzN3aXF1 3
Recommended Posts