Popular Post Klara Posted September 7 Popular Post Posted September 7 Ljudi, ko mi je svratio. 🥹 Koliko me je obradovala. Tri-četiri ulice dalje i ona došla da nas obiđe i dremne. Da odmori od dece. 3 11
Klara Posted September 7 Posted September 7 Ali, šta li se motalo po njenoj glavi dok je išla od njene ulice do moje, da mi je znati. ❤️ 1
Popular Post dunja Posted September 8 Popular Post Posted September 8 (edited) ova istarska lepotica se sinoć toliko nažderala ribe kod našeg stola, da je bio red da se učipi za plaćanje, no uspela je da se izgubi pre nego što je konobar doneo račun Edited September 8 by Quince 2 12
Klara Posted September 8 Posted September 8 https://una.rs/zivot/zivotinje/trobojne-zenke-koje-donose-srecu-po-narodnom-verovanju-ovo-su-magicne-macke ❤️ 1
dunja Posted September 8 Posted September 8 3 minutes ago, Klara said: https://una.rs/zivot/zivotinje/trobojne-zenke-koje-donose-srecu-po-narodnom-verovanju-ovo-su-magicne-macke ❤️ nahranila sam je onoliko, sad samo chill i pare s neba da padaju! 2
slepa živana Posted September 8 Posted September 8 40 minutes ago, Quince said: ova istarska lepotica se sinoć toliko nažderala ribe kod našeg stola, da je bio red da se učipi za plaćanje, no uspela je da se izgubi pre nego što je konobar doneo račun ova građanka je direktna rođaka jedne naše forumske mačke što je ukrala odeću od četri druge mačke čija beše? 2
Popular Post Patty Lee Posted September 8 Popular Post Posted September 8 4 minutes ago, slepa živana said: ova građanka je direktna rođaka jedne naše forumske mačke što je ukrala odeću od četri druge mačke čija beše? 12 2
Klara Posted September 8 Posted September 8 Dođe mi da vas upoznam samo da bih vam izgnjavila mačke, plemenito koristoljublje! 1 1
dunja Posted September 8 Posted September 8 2 minutes ago, Klara said: Dođe mi da vas upoznam samo da bih vam izgnjavila mačke, plemenito koristoljublje! +1! 1
slepa živana Posted September 8 Posted September 8 3 minutes ago, Patty Lee said: nisam bila sigurna rod rođeni
braca Posted September 9 Posted September 9 11 hours ago, Klara said: Žena koja pamti forumske mačke: idealna žena. ✔️ marriage material 1
Popular Post Hamlet Strašni Posted September 15 Popular Post Posted September 15 Počela jesen. Nije lepo spavati na kiši i vetru 5 12 5
Recommended Posts