April 22, 201014 yr Pronađi noge :)haha, kakva zavrzlama. ništa ne inspiriše na dremku kao uspavane mačketine.a i ovaj fantomov mali demon je slatkiš. sama sreća, pa smo ga videli i sa očima.
April 23, 201014 yr ovaj Mita gore 25 funti brat/bratu. sta ste ukrstali, domacu macku i risa? kladim se da ga dzukci zaobilaze u sirokom luku
April 23, 201014 yr Ovo more i na perspik, al' ovde će izazvati moar wubz.Slika od pre 2-3 godine, i dan danas su svi veseli, zdravi i debeli, u redovnom smo kontaktu. Edited April 23, 201014 yr by kovik
April 23, 201014 yr slatkišiBili nekad :D Ovo malosivo što pokušava da mi se uspentra na rame sada izgleda kao fakin' planinska puma i uspešno privodi kraju projekat konačnog rešenja problema pasa lutalica u okolini Deliblatske peščare...
April 23, 201014 yr ovaj Mita gore 25 funti brat/bratu. sta ste ukrstali, domacu macku i risa? kladim se da ga dzukci zaobilaze u sirokom lukuJeste veliki, ali je miroljubiv i povučen. Prezire nasilje, nisam ga nikada videla da se bije sa drugim mačkama/psima, kad oseti da će da bude gusto- beži u kuću. Njega interesuje samo hrana, igra i rekreativni lov.
April 23, 201014 yr Jeste veliki, ali je miroljubiv i povučen. Prezire nasilje, nisam ga nikada videla da se bije sa drugim mačkama/psima, kad oseti da će da bude gusto- beži u kuću. Njega interesuje samo hrana, igra i rekreativni lov.Mita jedonista :)
April 23, 201014 yr Како да отерам мачорчине из дворишта? Зимус сам се смиловао и повремено им остављао остатке хране па су ми се захвалили тако што су ми запишали оба улаза, свако јутро ме дочека смрдеж зверињака који такође не знам како да уклоним. Јел помаже рибање зида и чиме?П.С.Заборавих - комшијски су, неће остати гладни и заборављени, само нека се торњају назад код газде. Edited April 23, 201014 yr by Hella
April 23, 201014 yr malokalibarkom, ili nikako ako macku nahranis samo jednom, dolazice nazad na hraniliste dok u njoj postoji i najmanja iskra secanja na taj obrok.sto se ribanja tice, gruni sirce u vodu i time pokusaj da operes. sirce lepo neutralise macetinu
April 26, 201014 yr Ova moja mačka apsolutno nije normalna.Ne izlazi iz vode, bilo da je to tuš kabina, lavabo, sudopera, kadica sa vodom, čaša, nebitno. Uživa da se brčka. više je u vodi, nego na suvom :)A najviše voli da spava u tuš kabini dok m+pored nje curi voda, totalna ludakinja
April 28, 201014 yr neverovatan videohttp://www.rtl.hr/vi...oc-clanak-18149 rasplaka me i razveseli u isto vreme.a za tvoju mačku ne znam šta da kažem, mora da je od onih vodenih, samo ti to nisi znao.