Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted
macak mi se nesto raskijao ali inace je dobro. ima apetit i tako to i sav je normalan samo malo, malo pa kine.sta da radim? ne bi bas da budem totalni ludjak koji zove veterinara za svaku sitnicu.
Ako i ti kijas, samo malo pojacaj grejanje u stanu.
Posted

evo bandeznaci keva je levo a onda dve cerke i sin skroz desno:16022010041.jpg

Posted
Ako i ti kijas, samo malo pojacaj grejanje u stanu.
macak je sada sasvim ok. osim sto me nocima muci pokusajima da udje u moj orman.
Posted (edited)

sta radis nocima u ormanu?

Edited by gazza1
Posted

pa pusti ga da spava u ormanu, a onda mu negde drugde u kuci instaliraj neko jos bolje mesto, tipa jastuk metar sa metar pored radijatora.i nije valjda da jos nisi shvatio u cijoj kuci zivis :ph34r:

Posted
sta radis nocima u ormanu?
Krije se od žene dok piskara po forumu.
Posted
razne slike sa secerom u ves masini
i, jel se lepo oprao :lol:
Posted

Tragedija je izbegnuta igrom slučaja, bukvalno. Slučajno sam je video pre zatvaranja vrata.

Posted

jedna ludaca u uk je iz osvete oprala u ves masini macku svog decka nakon sto je ovaj raskinuo sa njom. dobila nekoliko meseci uslovne kazne.

Posted
jedna ludaca u uk je iz osvete oprala u ves masini macku svog decka nakon sto je ovaj raskinuo sa njom. dobila nekoliko meseci uslovne kazne.
kada tako napises ludaca zvuci pomalo simpaticno, ali to sto je uradila je za no comment.(ili mozda treba da bude simpaticno sto je tako napakostila decku) :D
Posted

ma kakvi, ja kad kazem ludaca, mislim hardcore ludaca :Dono sipmaticno je lujka, eventualno.

• 1 month later...