February 13, 201015 yr macak mi se nesto raskijao ali inace je dobro. ima apetit i tako to i sav je normalan samo malo, malo pa kine.sta da radim? ne bi bas da budem totalni ludjak koji zove veterinara za svaku sitnicu.Ako i ti kijas, samo malo pojacaj grejanje u stanu.
February 17, 201015 yr Ako i ti kijas, samo malo pojacaj grejanje u stanu.macak je sada sasvim ok. osim sto me nocima muci pokusajima da udje u moj orman.
February 17, 201015 yr pa pusti ga da spava u ormanu, a onda mu negde drugde u kuci instaliraj neko jos bolje mesto, tipa jastuk metar sa metar pored radijatora.i nije valjda da jos nisi shvatio u cijoj kuci zivis
February 17, 201015 yr Tragedija je izbegnuta igrom slučaja, bukvalno. Slučajno sam je video pre zatvaranja vrata.
February 17, 201015 yr jedna ludaca u uk je iz osvete oprala u ves masini macku svog decka nakon sto je ovaj raskinuo sa njom. dobila nekoliko meseci uslovne kazne.
February 17, 201015 yr jedna ludaca u uk je iz osvete oprala u ves masini macku svog decka nakon sto je ovaj raskinuo sa njom. dobila nekoliko meseci uslovne kazne.kada tako napises ludaca zvuci pomalo simpaticno, ali to sto je uradila je za no comment.(ili mozda treba da bude simpaticno sto je tako napakostila decku) :D
February 17, 201015 yr ma kakvi, ja kad kazem ludaca, mislim hardcore ludaca :Dono sipmaticno je lujka, eventualno.