gospa buba Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 u kuxi sam sa dve machke. mislim da bih mogla bit i pojedena, kako me merkaju. ali pojavom novog neprijatelja, domacin je iznenada i znatno skochio na top listi [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 2
slepa živana Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 jedna moja drugarica ne voli mačke. ja joj kažem, kako možeš da ih ne voliš, pogledaj kako izgledaju kao viša bića, a on kaže da, baš tako mi i izgledaju, kao viša bića koja smišljaju kako da nas pobiju. 5
Filozof manijak Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 Ima u Sandman-u sjajna priča na temu, San hiljadu mačaka 1
Halvard Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 2 hours ago, slepa živana said: jedna moja drugarica ne voli mačke. ja joj kažem, kako možeš da ih ne voliš, pogledaj kako izgledaju kao viša bića, a on kaže da, baš tako mi i izgledaju, kao viša bića koja smišljaju kako da nas pobiju. Nikad mi nisu bili jasni takvi tripovi kao "Jao, oće mačka da me ubije" i slično, a nije da prvi put čujem. Mačke me nikad nisu napale bez razloga, psi jesu. Sapienti sat.
Milošica Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 2 hours ago, slepa živana said: jedna moja drugarica ne voli mačke. ja joj kažem, kako možeš da ih ne voliš, pogledaj kako izgledaju kao viša bića, a on kaže da, baš tako mi i izgledaju, kao viša bića koja smišljaju kako da nas pobiju. Ima nesto misticno u njima. Ne mozes sa njima, ne mozes bez njih.
DejanMilč Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 6 minutes ago, Milošica said: Ne mozes sa njima, ne mozes bez njih. 1
Frank Pembleton Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 Niste u toku Brate Poljaci........shiit has hit the fan. 1
Recommended Posts