Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

ja ti mogu posaljemo olgicu, ona je dva puta sterilisana ali je hormoni i dalje razvaljuju, neizleciva nimfomanka, mada ne odgovaram za posledice, masakr neistomisljenika u kuci, alfa muzjaka itd. zapravo put bul nimfomanka u telu fine mace:)

Posted

Još jedna o mačkama (robovlasnicima) i mačkarima (cat slaves): mi smo im otvarači za konzerve. :lol:

Posted
inace kad pomenuh rase, ne palim se na rasne macke uopste .....
Paljenje na rasne macke ne mora da bude obavezno iz snobizma, mada toga ima dosta. Ako si u prilici da natenane doneses odluku da uzmes macku i znas da ne mozes da joj ponudis zanimljiviji zivot od onog u stanu, onda je dobro da izaberes rasu kojoj to odgovara. Takve su npr. Ragdoll mace koje i ne mogu da opstanu napolje; odmah se prehlade:) Moje Thelma i Yannine su te rase i toplo bih preporucila svakom ko je u prilici da bira. Naravno, ako ti sudbina donese nekog slatkisa kojem hitno treba dom, a ima sasvim neodoljivu facu, onda nema izbora:) Macan ostaje, a ti se prilagodjavas kako znas i umes.Moje mace dolaze odavde http://www.ragdoll.se/?page=ivanka
Posted
:wub: Moj Micko kad je bio mali, sad je već porastao i kastriran je i totalno je ludilo u stanu zbog njega. :lol:
Posted (edited)

sjajnoevo i moje bande:keva:11012009027.jpg19022009031.jpgklinci (belo crni je macak a ostatak su klinke):21062009055.jpgjedno smo dali komsijama a zadrzali tri. neverovatno je koliko su razliciti. Jedna je klasicno tigrasta, jedna cupava sa vrlo dugom dlakom a decko je beli sa crnim flekama.003ou.jpgburazer i shveca:005qc.jpg

Edited by Bustin
Posted (edited)
21062009055.jpg
kakva fotka :wub: p.s. ovaj moj se posro :wub: na sred kujne, jer, zaboga, nije u centru pažnje - to jest, puna kuća, a on nije gazda. Edited by Malkmus
Posted

kakav prostak, moja olga kad nije u centru paznje odmah izujeda prvo ljudsko stvorenje na koje naidje, mnogo bolje higijenske navike

Posted
burazer i shveca:005qc.jpg
Kapiram da je burazer ovo prelepo stvorenje levo na slici?Otkud tolika razlika u dlaci, ako su bata i seka?
Posted

aha, ok.Ali mi opet nije jasna razlika u dlaci ako su iz istog legla?

Posted

gazza je u pravu, beli je macor (markos)cale je imao duzu dlaku ali je bio slicne boje kao i keva uz malo vise sive (tigraste). mesanci su izmedju lokalne macke iz gradica na severu danskog najveceg ostrva (sjeland) i samostana u san kataldu na jugu italije. ko zna kakve su sve gene nosili (i razmenili). takodje posto smo pustali kevu napolje dok je cale bio kuci tako je moguce da je u kombinaciji jos jedan cale :Duglavnom dve sestre su dosta licile (jedna je ta na slici sa burazerom) dok treca sestra je vrlo kratke dlake sa klasicnim sivo-tigrastim dezenom. burazer je beo kao sneg sa nekoliko vecih crnih fleka.

Posted (edited)
kakav prostak, moja olga kad nije u centru paznje odmah izujeda prvo ljudsko stvorenje na koje naidje, mnogo bolje higijenske navike
Sve moje mačke koje sam imala u poslednih tridesetak godina, uključujući i sada postojećeg Micka, kad nisu u centru pažnje,pretvore se u demone kojki upadaju između nogu,preskakuju preko onih koji sede i u poslednjem stadijumu očaja grizu, po mogućstvu pete. :lol: Edited by Arkadija