Popular Post braca Posted April 2, 2021 Popular Post Posted April 2, 2021 Ovo vam je srpski leteći mačak... Pre neki dan je potrošio 1 život, a meni malo skratio... Ovo je snimljeno par dana pre letenja... A ovo posle Blenta ne može da bude miran na balkonu, treći sprat, nego se šeta po obodu prozora, vere po ivici i naravno pao je... Veterinar hitno, snimanje, utrazvuk i sve je ok, samo je iskrvario malo nosić, pocepao usnu, još uvek malo šanta na jednu šapu, ali osim toga ko onaj bosanac iz vica... 4 9
halloween Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 (edited) Dobro je! Čovek se pita šta bi radio da se zadesi u toj situaciji. Sad će uvek na dohvat ruke (kao aparat za gašenje požara) da mi bude neka veoma šuškava stvar, da, ne daj bože mogu da muprivučem pažnju, pošto su hipnotisani opasnim situacijama. @braca Koliko ima godina mačak? Edited April 2, 2021 by halloween
braca Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 10 godina, nije mlad pa da kažeš, nego je živeo prvih 6 godina kod keve na selu, sloboda i avanture, pa se sad privikava još uvek na stan… dok sam živeo na drugom mestu bežao je par puta, tamo je bio prvi sprat, pa sam morao da ga tražim po kvartu, dok nije provalio šemu da se vrati sam… 1
gospa buba Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 jel to tebi monstera ladno raste na avliji sent from bubamoto
johan nagel Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 On 2.4.2021. at 13:16, braca said: Ovo vam je srpski leteći mačak... Pre neki dan je potrošio 1 život, a meni malo skratio... Ovo je snimljeno par dana pre letenja... A ovo posle Blenta ne može da bude miran na balkonu, treći sprat, nego se šeta po obodu prozora, vere po ivici i naravno pao je... Veterinar hitno, snimanje, utrazvuk i sve je ok, samo je iskrvario malo nosić, pocepao usnu, još uvek malo šanta na jednu šapu, ali osim toga ko onaj bosanac iz vica... Мој је шест пута падао са трећег спрата на бетон (сваки пут ноћу јурећи слепе мишеве) са рекао бих знатно веће висине од ове са слике (исто трећи спрат ал Нбгд зградетина са гаражама и приземљем) и ево га претекао је тринаеста година ниједном му ништа није било мање више. Одрастао у стану никад га нико није учио да лови нити би појео тај улов све и да умире од глади али инстинкт је чудо не може да се смири када види птицу или слепог миша. Ма мачке су чудо генерално 3
Popular Post Indy Posted April 15, 2021 Author Popular Post Posted April 15, 2021 Kartuzijanac, 10 dana 2 8
mlatko Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 Kartuzijanac, 10 dana Listam, listam posle ručka i vidim neki Kartuz, reko šta je taj skrivio ds je dobio 10 dana. Tek kad sam ušao vidim da nije Ban log Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Popular Post mlatko Posted April 16, 2021 Popular Post Posted April 16, 2021 Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 3 1 7
Recommended Posts