halloween Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 (edited) 6 hours ago, Indy said: Kradem zmanicev plan, samo umesto pasa macke. 5 hours ago, djordje geprat said: nije valjda da postoji ovo i za mačke. inače obojici za namere. Na izlozbi macaka, jedinoj koju sam posetila i to pre nego sto je dosao Mimi, srela sam jednu stariju gospođu sa neverovatnim persijskim mackom po imenu Narcis, koji je tako lenjo i nezaintersovano gledao ogromnim ocima sa poluspustenim kapcima okolo u stilu " ja sam navikao na dvor, a ne na vasar", ona mi je rekla da se persijancima nikad ne skida poddlaka jer cemu onda fazon, nek' uzmu kratkodlaku. Samo se nežno raščešlja. Naravno, usput je stara gospodja dosla da proda Narcisove usluge. Edited August 9, 2020 by halloween
Radoye Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 (edited) Jutarnje suncanje Edited August 9, 2020 by Radoye 1 2
mustang Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 @Radoye jel muzjak? kakav je kralj, razmazenko totalni
Radoye Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 8 minutes ago, mustang said: @Radoye jel muzjak? kakav je kralj, razmazenko totalni Zenska je
mustang Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 15 minutes ago, Radoye said: Zenska je bez stida i srama. tako moj lezi sav se izduzi al njemu je stalno vrucina pa se hladni na ledjima
renne Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 bez stida i srama. tako moj lezi sav se izduzi al njemu je stalno vrucina pa se hladni na ledjimaMačke tako spavaju samo kada su 100% sigurne u okruženje i ljude koje je usvojila.Znači samo kada su full opuštene
I*m with the pilots Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 On 7.8.2020. at 23:15, notenoughreasonsforclaire said: Dozvolite da se predstavimo: Tigi-Tigica: Cestitam! Sa prvom slikom sam mislila da si fotosopovao Mitu. Vidi tibu - vidi se da je kucna maca
mustang Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 (edited) 1 hour ago, renne said: Mačke tako spavaju samo kada su 100% sigurne u okruženje i ljude koje je usvojila. Znači samo kada su full opuštene isto kod pasa jedino sto ovaj moj se i tako hladi cestitke za tigricu Edited August 9, 2020 by mustang
slepa živana Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 17 hours ago, djeneralche said: majmunka ja sam se uselila u suteren babine kuće koji ona ne koristi, ali preko dana obično drži otvoreno "da se luftira". sve u svemu po ceo dan i noć se šunjaju i vire kroz prozore i kroz stakla na vratima, uvređene mačke svih boja i dezena, gledaju me ljutito, samo što ne progovore, ko si ti i šta radiš u našoj kući. juče sam ostavila jedna vrata otvorena i zablenula se u komp, ušetao mi jedan tigrasti đavoljub u salon, valjda što se nisam pomerala pa se nije plašio, kad sam okrenula glavu i kad su nam se sreli pogledi, samo što me nije pljunuo i uvređeno išetao nazad u dvorište 3
djeneralche Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 23 hours ago, slepa živana said: majmunka Skroz luda macka, skace sa drveta na drvo 4 1
Recommended Posts