Joshua Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Blago vama sa civilizovanim cicosima koji hoće da se slikaju- moj monstrum uvek namrčen.A i Jefimija i Mocina cica su
Pontijak Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 pa kada mu sprecavas karijeru i ne saljes ga na univerzitet :P a jefimija zna znanje grejanja na monitoru i cenzurisanja sta gazda pise dok moce vukotica cicos je neodoljiv/a sa tim sarama, uvek me odusevljavale te boje kao da su divljale u fabrici boja i ispolivale se sa nekoliko vrsta :)
Joshua Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 pa kada mu sprecavas karijeru i ne saljes ga na univerzitet :Psa njom praktikujemo home schooling ^_^
yolo Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 cicamy type of girl - klasicna kontejnerka, al najlepsa. ko moja olgica (cak se i rimuje!):)
harper lee Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 cicaJoj. :( Ista kevina macka koja se smandrljala sa krova i koju jos ne moze da prezali. Imam cak i neke njene slike, na trenutak sam se cimnuo da mi je neko maznuo jednu od njih.
MocaVukotic Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ma, ima ovakvih šarenih koliko 'oćeš. ova ima cindy crawford mladež, pa je komšije zovu cindy. inače je majsko mače, tek sad je provalila da su radijatori vrući topli, ne možeš da je oteraš sa njih. sve ih je "ocarinila".
Fantom iz Opere Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Нећу да кажем како се зове (плашим се да га неко не урекне)
Isis Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 jel svuda tako beo ili samo iz ove perspektive :)inace, cula sam nesto da trobojne macke kao mocina cica moraju biti zenke...ne znam detalje, ali je nesto oko genetike.
MocaVukotic Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 inace, cula sam nesto da trobojne macke kao mocina cica moraju biti zenke...ne znam detalje, ali je nesto oko genetike.to sam i ja čuo, kao i da su crni obavezno mužjaci (u nekom ogromnom procentu).inače, ovaj mali badnjakov™ baš lep mačor
Isis Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Није. Помало је и жут.Видиш:vidim :)bas je lep.a kazu da ima i pravilo da macke ako imaju jedno oko plavo, na to uvo su gluve.
Recommended Posts