October 19, 200915 yr Blago vama sa civilizovanim cicosima koji hoće da se slikaju- moj monstrum uvek namrčen.A i Jefimija i Mocina cica su
October 19, 200915 yr pa kada mu sprecavas karijeru i ne saljes ga na univerzitet :P a jefimija zna znanje grejanja na monitoru i cenzurisanja sta gazda pise dok moce vukotica cicos je neodoljiv/a sa tim sarama, uvek me odusevljavale te boje kao da su divljale u fabrici boja i ispolivale se sa nekoliko vrsta :)
October 19, 200915 yr pa kada mu sprecavas karijeru i ne saljes ga na univerzitet :Psa njom praktikujemo home schooling ^_^
October 19, 200915 yr cicamy type of girl - klasicna kontejnerka, al najlepsa. ko moja olgica (cak se i rimuje!):)
October 19, 200915 yr cicaJoj. :( Ista kevina macka koja se smandrljala sa krova i koju jos ne moze da prezali. Imam cak i neke njene slike, na trenutak sam se cimnuo da mi je neko maznuo jednu od njih.
October 19, 200915 yr ma, ima ovakvih šarenih koliko 'oćeš. ova ima cindy crawford mladež, pa je komšije zovu cindy. inače je majsko mače, tek sad je provalila da su radijatori vrući topli, ne možeš da je oteraš sa njih. sve ih je "ocarinila".
November 24, 200915 yr jel svuda tako beo ili samo iz ove perspektive :)inace, cula sam nesto da trobojne macke kao mocina cica moraju biti zenke...ne znam detalje, ali je nesto oko genetike.
November 24, 200915 yr inace, cula sam nesto da trobojne macke kao mocina cica moraju biti zenke...ne znam detalje, ali je nesto oko genetike.to sam i ja čuo, kao i da su crni obavezno mužjaci (u nekom ogromnom procentu).inače, ovaj mali badnjakov™ baš lep mačor
November 24, 200915 yr Није. Помало је и жут.Видиш:vidim :)bas je lep.a kazu da ima i pravilo da macke ako imaju jedno oko plavo, na to uvo su gluve.