November 14, 20195 yr Moja mačka je volela da sedne/legne na veš mašinu i da me gleda sve vreme. Ništa drugo, samo sedne i gleda.
November 21, 20195 yr Minnie pocela da unosi miseve u stan ponovo, sinoc smo imali zadovoljstvo da jurimo misa po dnevnoj sobi. Uspesno je ispracen u korov ispred zgrade. Bude mi zao tih miseva, drago mi je da ovi nisu bili vec mrtvi, kako je umela pre. //Jedini razlog zbog koga ne zelimo da stavimo vratanca za mace na vrata od terase
November 21, 20195 yr 3 minutes ago, braca said: Jesi probala da joj okačiš zvonce? Manje su šanse da ulovi sa tim. Konkretno njoj nisam, ali sam Miti, kada samo se preselili i kada je poceo da izlazi po prvi put napolje, stavljala zvonca i gubio ih je u proseku jedno na dva dana. Mislim da su otpadala tokom prolvacenja kroz zbunje, posto inace ne smeju da se pritegnu do kraja. Sa Minnie je nesto takvo i blizu nezamislivo, na njoj je umetnost odraditi i zastitu od krpelja u cetiri ruke bez krvoprolica. Ostaje samo da pogledamo sta ima u ustima pre nego sto otvorimo vrata. Sto nije tesko, nego smo se odvikli od toga, izuzetno je pasivna poslednje dve godine.
December 11, 20195 yr 4 hours ago, gagilija said: Kako fercera ovaj filter? Na koju foru? Sent from my SM-J710F using Tapatalk Detektuje crte lica i na to mesto lepi animaciju.
December 11, 20195 yr Kako ove macke prepoznaju sta gledaju u ekranu? One nisu medju zivotinjama koje prolaze mirror test.