peralozac Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 Prijaviću te za iznošenje podataka iz mog RL.
ragasto Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 Moja mačka je volela da sedne/legne na veš mašinu i da me gleda sve vreme. Ništa drugo, samo sedne i gleda.
I*m with the pilots Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 Minnie pocela da unosi miseve u stan ponovo, sinoc smo imali zadovoljstvo da jurimo misa po dnevnoj sobi. Uspesno je ispracen u korov ispred zgrade. Bude mi zao tih miseva, drago mi je da ovi nisu bili vec mrtvi, kako je umela pre. //Jedini razlog zbog koga ne zelimo da stavimo vratanca za mace na vrata od terase
braca Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 Jesi probala da joj okačiš zvonce? Manje su šanse da ulovi sa tim.
I*m with the pilots Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 3 minutes ago, braca said: Jesi probala da joj okačiš zvonce? Manje su šanse da ulovi sa tim. Konkretno njoj nisam, ali sam Miti, kada samo se preselili i kada je poceo da izlazi po prvi put napolje, stavljala zvonca i gubio ih je u proseku jedno na dva dana. Mislim da su otpadala tokom prolvacenja kroz zbunje, posto inace ne smeju da se pritegnu do kraja. Sa Minnie je nesto takvo i blizu nezamislivo, na njoj je umetnost odraditi i zastitu od krpelja u cetiri ruke bez krvoprolica. Ostaje samo da pogledamo sta ima u ustima pre nego sto otvorimo vrata. Sto nije tesko, nego smo se odvikli od toga, izuzetno je pasivna poslednje dve godine.
gagilija Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 Jooj pin up mačka [emoji173]Sent from my SM-J710F using Tapatalk
gagilija Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Kako fercera ovaj filter? Na koju foru? Sent from my SM-J710F using Tapatalk
JozoMujica Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 4 hours ago, gagilija said: Kako fercera ovaj filter? Na koju foru? Sent from my SM-J710F using Tapatalk Detektuje crte lica i na to mesto lepi animaciju.
Joe D Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Kako ove macke prepoznaju sta gledaju u ekranu? One nisu medju zivotinjama koje prolaze mirror test.
Recommended Posts