Leia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 da li vase macke vidno manje jedu tokom leta? moje dve pocnu da zabusavaju jos negde u prolece, da bi do leta prakticno svele obroke na mali delic onoga sto bi inace pojele. prepolove se i usucu k'o da ih ne hranim. na jesen krece obzderavanje i zimu provedu kao male mede (bar u odnosu na ono kako su ranije izgledale, posto ni inace nisu neke debele macke).I moje isto. Usucu se i ofucaju.Jednoj koja inace ima raskosan cupavi rep opalo je dlake negde do pola, izgleda kao one sto izlecu iz kontejnera :(
Аврам Гојић Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 (edited) Moje leti izgledaju kao kantare, smrsaju...Oporave se tek u oktobru. A vec su pocele da non stop moljakaju za wiskas. Prvi znak jeseni. Edited September 2, 2009 by vasudeva418
Tinman Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ako je ovaj moj macor sad na dijeti onda ce mi od jesen trebati ves-korpa hrane dnevno.
Merlak Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Moje leti izgledaju kao kantare, smrsaju...Oporave se tek u oktobru. A vec su pocele da non stop moljakaju za wiskas. Prvi znak jeseni.sad si me malko utešio. ovi moji, i kućni i dvorišni, liče na sarage, 'nako ofucani. jedu, neguju se i leče bolje od mnogih ljudi a rezultat - bogu plakati.jedva čekam da se vrate u staru formu.
mammy two shoes Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 cica, 7,5 godina, penzionerske dane provodi na prozoru. pažljivoosmatra da joj neki događaj u komšiluku ne promakne.
centrifuga Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Mrcina iz Japana za scenu iz crtanog filma na 2:32. vracao sam jedno 50 puta
sherman Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 cica, 7,5 godina, penzionerske dane provodi na prozoru. pažljivoosmatra da joj neki događaj u komšiluku ne promakne.
mioba Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Smokey the cat shot 13 times in head, walks home
Aleksija Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Mrcina iz Japana kakvo prase jedna lenjivica slikana bez njene dozvole
Joshua Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 (edited) Bila jutros do sekretarijata pa srela Famoznog Univerzitetskog Mačka kome se oni s ekonomije spremaju da dodele diplomu honoris causa.Par fotkica u spojleru Aristokratski čeka da mu se otvore vrataUljudno čeka da mu neko otvori slavinu kad je žedanNekad se čekanje odužiRedovniji je na predavanjima od 90% studenataRedovan u čitaonici, nikako kampanjacA ovde nadležni (sa sve pečatom i potpisom) mole da mu se ne otvaraju vrata, da ne bi ostao zaključan u biblioteci :D edit- zaboravila spojler Edited October 13, 2009 by Joshua
yolo Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 sace alegra da te zapljune sto odmah nisi ubacila macu u krematorijum cim je zalegla u sanitarni prostor
Joshua Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 sace alegra da te zapljune sto odmah nisi ubacila macu u krematorijum cim je zalegla u sanitarni prostordi "sanitarno"- znaš li ti kakva je studentarija? a nemam pojma za te sanitarne konflikte i allegru. jbte, visim ovde 24/7 i opet mi pola promakne. ovde se napušava brzinom svetlosti. :unsure:i nemojte mene u to- I crave acceptance. I'm on the patch right now: it releases small doses of acceptance, until I no longer need it. Then I'm gonna rip it off. ;)
Recommended Posts