Sara Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Oće to ???? Kad su kod mene stvari izmakle kontroli, nabavila sam klopku, hvatala jednu po jednu i sterilisala.
roksi Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Micamaca benigna mala maca :lol: cak i prede;))
Arkadija Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Bila je jedna epizoda Opstanka samo o leopardima, koji su iz ko zna kojih razloga bili na brizi ljudi. Svi su bili dragi i umiljati i svi su preli. Jedan je čak po puštanju na slobodu u rezervat u Tanzaniji, voleo da se vozi u džipu sa čuvarima, na prednjem sedištu.
Sara Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 I ja gledala neku sa mamom i tri mačeta, bila je mnogo tužna epizoda, svi su im otimali hranu:( Gepardi su poznati kao najpitomiji od svih divljih mačaka
slepa živana Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 (edited) juče sam čula da se nešto ovako glasa i detektovala sam ga među parkiranim kolima, zavuko se tamo kod točka. ja mac, on jaaoo :lol: lepo smo popričali Edited September 29, 2017 by slepa živana
roksi Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 (edited) :lol: +pj! :misko: Edited October 4, 2017 by roksi
Indy Posted October 7, 2017 Author Posted October 7, 2017 Ovo je nekad bilo moje mesto... dok nije došao ovaj iznogud i postao kalif namesto kalifa...
Sara Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 aaaa...narandzasti izgleda kao neko sa kim nema zazanja,svako normalan bi mu prepustio teritoriju :D
Recommended Posts