Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

Cuteness overload... jos 1 flickr-cat2310457787_8cbb4ebfea_b.jpg

Posted

ovo je prestrasno, overload indeed!

Posted

Jaooo!!!!! Kakve slatke sapice!!! :wub: :wub: :wub:

Posted (edited)

uličarka iz ofisovog kraja90srxf.jpg

Edited by mioba
Posted

Gospodža Guza u svojoj omiljenoj, tako reći termoakumulacionoj pozi:(najjači topik na forumu, ali nikad da stignem da okačim zveri na njega) GospoDZaGuza.jpg

Posted

već peti dan kako nema Safeta (ima slika na nekoj od prethodnih strana)...izašao je samo da kupi cigare i ...već se brinem, mlad je, neiskusan... :(

Posted
Cuteness overload... jos 1 flickr-cat2310457787_8cbb4ebfea_b.jpg
:cry: naše dvorište već duže vreme posećuju 4 mace, dosada iz čistog koristoljublja - klopa, a danas sam konačno mazila 1, narandžastu, a imam i mezimca, sivog mačora. osvojio me pogledom, totalno. jedino me ražalostila crna koja je pojela goluba...to već ne volim. angry.gif
Posted (edited)
dosada iz čistog koristoljublja - klopa
U našoj familiji vlada uverenje da one to iz ljubavi...A ti tako okrutno. angry.gifimg3047.jpgMejkun pozira pre početka izložbe. :) Edited by Ivan
Posted

kvarna, blesasta, lukava jezičara, naša pixa :wub: mora da obitava u svemu što se unese u kuću a nije zauzeto. pixinjezikmart09.jpgdanima ne izlazi....ludapikamart09.jpg

Posted
Mejkunov brat
opasna mačka...osvajaju li išta?
Posted
img3046.jpgMejkunov brat. :wub:
kakav wub od mačora, nesvest
Posted (edited)
opasna mačka...osvajaju li išta?
Naša posla. Ima više tabora i više takmičenja. A svi se biju za Purinu da im da kintu.Bio sam jednom u životu, pre par godina, na ovom vidu zabave, i barem kod nas me više niko neće naterati, kad sam video na šta to sve liči.Organizatori uglavnom podele nagrade između sebe, i tako to godinama unazad, a nagrade su džakovi hrane i posipa, što obično dođe kao kec na 11 onima koji imaju odgajivačnice.A da ima lepih maca, ima. :) Da su im gazde takve, gde bi nam kraj bio.Evo jedne ruske plave lepotice. :) img3044u.jpg Edited by Ivan