mioba Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 (edited) uličarka iz ofisovog kraja Edited March 23, 2009 by mioba
Muwan Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Gospodža Guza u svojoj omiljenoj, tako reći termoakumulacionoj pozi:(najjači topik na forumu, ali nikad da stignem da okačim zveri na njega)
MocaVukotic Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 već peti dan kako nema Safeta (ima slika na nekoj od prethodnih strana)...izašao je samo da kupi cigare i ...već se brinem, mlad je, neiskusan... :(
batticuore Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Cuteness overload... jos 1 flickr-cat naše dvorište već duže vreme posećuju 4 mace, dosada iz čistog koristoljublja - klopa, a danas sam konačno mazila 1, narandžastu, a imam i mezimca, sivog mačora. osvojio me pogledom, totalno. jedino me ražalostila crna koja je pojela goluba...to već ne volim.
Ivan Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 (edited) dosada iz čistog koristoljublja - klopaU našoj familiji vlada uverenje da one to iz ljubavi...A ti tako okrutno. Mejkun pozira pre početka izložbe. :) Edited March 29, 2009 by Ivan
Merlak Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 kvarna, blesasta, lukava jezičara, naša pixa mora da obitava u svemu što se unese u kuću a nije zauzeto. danima ne izlazi....
MocaVukotic Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Mejkunov bratopasna mačka...osvajaju li išta?
Ivan Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 (edited) opasna mačka...osvajaju li išta?Naša posla. Ima više tabora i više takmičenja. A svi se biju za Purinu da im da kintu.Bio sam jednom u životu, pre par godina, na ovom vidu zabave, i barem kod nas me više niko neće naterati, kad sam video na šta to sve liči.Organizatori uglavnom podele nagrade između sebe, i tako to godinama unazad, a nagrade su džakovi hrane i posipa, što obično dođe kao kec na 11 onima koji imaju odgajivačnice.A da ima lepih maca, ima. :) Da su im gazde takve, gde bi nam kraj bio.Evo jedne ruske plave lepotice. :) Edited March 30, 2009 by Ivan
Recommended Posts