Dankan Ajdaho Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Evo Konstantina i ostale rulje iz prethodnih okota. Koga ne mrzi da skida, slatko će se nasmejati.Mačići 1Mačići 2
Allegra Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 uhapsena sam kakva graciozna balerinica :) i vragolasti vrtirepilepa je i ona gde neka zgodna plavusa drzi njih peses u jednoj ruci, ali ne bik da ti kacim ukucane.koliko ih sada imate ?
MocaVukotic Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Kakve dobre mačke imate svi, svaka čas'...imao sam i ja jednog Terminatora, ali sjebaše ga neke džumare. Sad došao neki novi, "mali iz kraja"...burazer ga zove Safet, pa evo ga
MocaVukotic Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Mačketina iz dvorišta omacila troje divljih. Mi i ih mamili, mamili i na kraju jednog namamili...sad ne možeš da ga se oslobodiš. Imao sam i ranije mužjake, ali nisu mnogo dali da ih se darači, a ovaj samo skače u krilo i nabija glavu na izvor zvuka (grlo). Letošnja proizvodnja , dakle 6-7 meseci star.
Indy Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 upuceni tvrde da macka ima tri imena: za veterinara, za vabljenje i sama za sebeZahvaljujući g'dinu Cimermanu, naiđoh na ovu mudru misao: "If cats could talk, they wouldn't." (Nan Porter)
Merlak Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 u susret macoprcu, već strepimo od broja prinova u našem ataru :o . brojimo koliko muških, koliko ženskinja (njih 2x više!!), biće garavih ubedljivo najviše.
dig_chohano Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Mačkari, zbor! Imam problem, treba mi vaša pomoć:U okolini zgrade u kojoj mi je ordinacija živi, po slobodnoj proceni, 497213 mačaka. Pošto je period njihovoga masovnog heftanja, mačori obeležavaju teritoriju i urnišu urinom ulaze u sve lokale u prizemlju zgrade. Ima li nekih predloga kako da ih sputam u tom čudovišnom načinu unterhaltovanja? Napalm nije opcija. Još.
mioba Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 pola litre kolgejt peroksila bi trebalo da reši problem
dig_chohano Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 (edited) Mhm, znači nešto netoxično i intenzivnog neorganskog mirisa? Puna ordinacija toga. Sutra pravim koktel. Hvala. Edited February 11, 2009 by dig_chohano
mioba Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 slutila da imaš. s tim što je koktel vremenski ograničenog dejstvau međuvremenu, evo mačaka s drugog kraja grada
Musharaf Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Mhm, znači nešto netoxično i intenzivnog neorganskog mirisa? Puna ordinacija toga. Sutra pravim koktel. Hvala.defanzivna ručna bomba...kad se navrzmu, spasa nema.
dig_chohano Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Koktel spreman: - ozosept, oko 50ml, koeficijent okoštipljivosti (k.o.) 7- solutio chlumsky, ~ 5ml, k.o. 13- Simgal tečnost, ~ 5ml, k.o. 17- Asepsol, ~ 50ml k.o. 4- hlor fenol, ~ 5ml, k.o. 11- Retrargin, ~ 5ml, k.o. 19Netoksično, a miriše kao sve stomatološke ordinacije u Srbiji zajedno. Ljudi će sigurno bežati, valjda će i mačke.
Recommended Posts