Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

Paperjasti siledžijo, zezanje mačića se plaća krvlju, kad tad!

Posted

Trži se, muči se. Jedno zalečimo, drugo se iskomplikuje. Malo smo regulisali rane, sad idemo dalje...

Posted

Prenesi joj pozdrave i energiju od ostalih mačkonja sa foruma. Držite se.

Posted

Da li postoji fin nacin za objasniti macki da ne sme da ulazi u kucu?

Posted

Da li postoji fin nacin za objasniti macki da ne sme da ulazi u kucu?

naravno da ne postoji, sto bi to uopste radila?

Posted

hranim jedan omanji copor na poslu, najmladja od njih je resena da se useli u kanc, a nije bas da su svi saglasni sa tom njenom namerom. 

Posto sam ja odgovorna sto su one uopste tu, bojim se da cu biti primorena da nevaljalicu stavim u transporter I premestim na drugu lokaciju, najverovatnije kod mene ispred zgrade, ali ta ideja mi se ni najmanje ne dopada posto nisam sigurna (bez obzira sto je ona I sada ulicna) da bi se ona snasla u nepoznatom okruzenju tako da nista, moracu da se prilagodjavam :(

Posted

to je ta musavica

crna.jpg

nije obicna crna, nego je malo braon, malo crna

Posted

hranim jedan omanji copor na poslu, najmladja od njih je resena da se useli u kanc, a nije bas da su svi saglasni sa tom njenom namerom. 

Posto sam ja odgovorna sto su one uopste tu, bojim se da cu biti primorena da nevaljalicu stavim u transporter I premestim na drugu lokaciju, najverovatnije kod mene ispred zgrade, ali ta ideja mi se ni najmanje ne dopada posto nisam sigurna (bez obzira sto je ona I sada ulicna) da bi se ona snasla u nepoznatom okruzenju tako da nista, moracu da se prilagodjavam :(

Prema mom iskustvu, macke su prilicno kurtoazna stvorenja.  Jesu navalentne i radoznale, ali kada im se nesto zabrani ili uskrati vise puta, dignu 'ruke' i potraze neku drugu zanimaciju.