renne Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Senka je bolesna, tako da će verovatno uskoro u mačji raj Kad krene naopako u životu, krene,,,, Pa rekoh da obavestim
Frank Pembleton Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 E do kurca jbte... ....shit has hit the fan...
Tihajeza Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 (edited) Senkica... :( :( :( Edited July 30, 2016 by Tihajeza
Dimitrije Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Ako Senka kunja zbog poodmaklih godina a ne zbog neke bolesti, vredi pokusati sa infuzijama (fizioloski rastvor). Mi smo nasu macu odrzavali u zivotu gotovo 2 godine uz pomoc infuzija. Prosto se preporodi posle primljene infuzije.
luba Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 senka, drži se. ako treba bilo šta, renne, viči. imam problem sa ovom malom, koja više nije mala. od početka vrućinčina, povremeno pišne, a nekad i malo više, na jedno te isto mesto u stanu, na sofu u dnevnoj sobi. nekad par dana za redom, nekad sa pauzama od nedelju dana. naravno da sam se odmah uspaničila, postala internet doktor i sve što ide uz to, ali sve zdravstveno je okej, njih dve se normalno ponašaju, isto kao i uvek, nije bilo nikakve promene u kući koja bi je prepala i stresirala... probala sam špricanje onim sprejevima, ali ništa. ima neko slično iskustvo? sterilisana je, ima dve godine, ništa joj ne fali.
svashtabezneshto Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Zapišavaju teritoriju kad se od nekog osećaju ugroženo, brat je imao mačku koja je redovno kad mu ode devojka zapišavala fotelju na kojoj je ova sedela.
Recommended Posts