Isis Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 moj caka-maka-baka nije lepotan kao lakijeva cica mica (joj što je zgodna!) al je najprivilegovaniji i najmaženiji, najljudskije mačje biće u kući. zato mu dozvoljeno da se useli u torbekanju i ne plaća kiriju.zna covek da uklopi boje :D
Merlak Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 zna covek da uklopi bojei ne znaš koliko si u pravu :)
Venom Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Nije moj, ali je glup i nedruzeljubiv kao da jeste.Where's the mouse?
yolo Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 .......aaaaa kakav sladiša, original ko moj anubisjel to onaj čiju sliku ostavio ovde kao male mace pre par meseci, beše konstantinjoš je čuvam na desktopu jel to oriđiđi ruska plava ili neki genetski otpad ko moj anubis?
Dankan Ajdaho Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 aaaaa kakav sladiša, original ko moj anubisjel to onaj čiju sliku ostavio ovde kao male mace pre par meseci, beše konstantinjoš je čuvam na desktopu jel to oriđiđi ruska plava ili neki genetski otpad ko moj anubis?Jest, Konstantin :)Ruska plava, Gigina (odgajivač iz Zaplanjske).
yolo Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 a kako konstantin a devojcica - ili mi se prividja da ima sise:)
Dankan Ajdaho Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Pobrkali smo lončiće :) Ovo na slici je Frida (il' ti, kako je ja zovem, Mačka :))) ). Mislim da je onaj (mače) o kome ti pričaš, Konstantin (a ovo mu je mama):)
yolo Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 a pa jeste, i meni bilo sumnjivo, konstantin imao beli stomacic:)
Allegra Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 jaoj, laki, mrem od ljepote, ruske su mi uvek bile slabost.jel delite macice ?
makaronee Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Pobrkali smo lončiće :) Ovo na slici je Frida (il' ti, kako je ja zovem, Mačka :))) ). ..upuceni tvrde da macka ima tri imena: za veterinara, za vabljenje i sama za sebe
Dankan Ajdaho Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 jaoj, laki, mrem od ljepote, ruske su mi uvek bile slabost.jel delite macice ?To je bilo pre godinu i po dana :)))
Indy Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 upuceni tvrde da macka ima tri imena: za veterinara, za vabljenje i sama za sebeBaš bi me zanimalo, koje ime mačke koriste za veterinara?
Recommended Posts