dranata Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Bravo Hamlete. Prelep dečak. I da, šanse da spava u korpi su minimalne. Ovaj naš ima krevet odmah do našeg, samo ga sa indignacijom obilazi. Niti jedan jedini put se nije zajebao da u njemu kunta. Ni preko dana. Nego, pitanje. Ima li ko iskustva sa bento kronen hranom za mačke, i ako da, kakva su?
spettacollo Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Uzimam već neko vreme Bentokronen hranu, mačak lepo jede i ne goji se. Doduše, kombinujem mu sa Royal Canin Fit hranom, ali rado jede Bentokronen.
hazard Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Bravo Hamlete. Prelep dečak. I da, šanse da spava u korpi su minimalne. Ovaj naš ima krevet odmah do našeg, samo ga sa indignacijom obilazi. Niti jedan jedini put se nije zajebao da u njemu kunta. Ni preko dana. To sve zavisi, blazenopocivsi macak moje tetke je obozavao svoj ,,krevetac", nije izbijao iz njega. Inace Garfild je
dranata Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 @hazard Ma naravno, to je uvek kako njima dune. e da, i ja čula da neke mačke obožavaju brokoli. Nije mi baš najjasnije. o.O
halloween Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Treba da idem na godišnji odmor, a planirala sam da Mimija vodim sa sobom, na 3-4 nedelje. Biće opet u kući, nikakvi izlasci napolje, nema drugih životinja. Putovanje traje busom/vozom 4 sata. Šta mislite, da li je to OK?
renne Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Ok, naravno. Neće biti nikakvih problema. Samo je bitno da u vozilu ne bude preterano vruće
renne Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Mačke kod čika Dabića, kako posle ne ići kod njega na roštilj :)
luba Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 ako imaš onu torbu za nošenje, bolje da bude u tome nego u klasičnom plastikaneru. doduše, neki moji prijatelji vode dva persijanera na more već godinama "slobodne", zavale se i spavaju sve vreme, ali to verovatno zavisi od mačke.
Hamlet Strašni Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Maca dobila vakcinu danas. Nego, imate li ideju kako da je sprecim da mi skace na glavu i noge dok spavam. I da legne izmedju mene i cerke i bude spljostena ako je me ne probudi prdenjem?
Recommended Posts