Waldorf Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 То већ сада несвесно ради, због предугих канџи, тако да и не бих приметио неку велику разлику.
Musharaf Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 ključno za tu operaciju je da se uigraš sa još 1 članom tima. mora da traje što je kraće moguće, a opet da pazite na ono što je tresko pisao.
braca Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 (edited) umotati macora u peskir (ostaviti mu glavu slobodnu) i odraditi sapu jednu po jednuP.S. isti metod funkcionise i za uzimanje lekova Edited January 5, 2009 by braca
Waldorf Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Хвала, добри људи. Јавићу вам како је прошло (ако будем у стању).
SeljačkaSreća Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Jel može nešto da zafali mačkama od kuvanog krompira?
kobni zelaya Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Jel može nešto da zafali mačkama od kuvanog krompira?Ništa, bareno povrćce tipa - šargarepica, krompir, pa i brokoli, karfiol, jedu u slast, barem kada je u pitanju moja mačka. Samo da nije vruće i da nije ledeno.
Teja Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 (edited) Хвала, добри људи. Јавићу вам како је прошло (ако будем у стању).Ako ti ta "operacija" u sopstvenoj reziji ne uspe ( razlozi mogu bidnu vaki i naki)idi u neki salon sa pse,oni tamo to jako lepo rade.Nije im poso samo modeliranjepudlica nego stvarno i ti pedikirski zanati.Ja se licno nikada ne bih usudila da podrezujem kandze ( ni kod psa, a o macki i da ne govorim). Nikada ne znash koliko duboko smesh da seckash. Edited January 6, 2009 by Teja
Teja Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Хвала, добри људи. Јавићу вам како је прошло (ако будем у стању).Ja cekam da se javish.Juce mi u glavi stalno bila tvoja macka i njene kandze.Jel uspeo pedikir? Setila se macke moje majke koju sam pre dve godine vodila na sterilizaciju.Izgrebla nas je sve troje (vet,brat i ja).Mislim da to sve ne moze bez neke blage narkoze.Znachi, samo kod veterinara na secenje noktiju.
Waldorf Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ja cekam da se javish.Juce mi u glavi stalno bila tvoja macka i njene kandze.Jel uspeo pedikir? Setila se macke moje majke koju sam pre dve godine vodila na sterilizaciju.Izgrebla nas je sve troje (vet,brat i ja).Mislim da to sve ne moze bez neke blage narkoze.Znachi, samo kod veterinara na secenje noktiju.Хвала за бригу, а и за савет (послушаћу га). Само, због важнијих ствари, то ће морати мало да сачека. До тада – шта ми је, ту ми је! Ћутим&трпим.
Merlak Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 moj caka-maka-baka nije lepotan kao lakijeva cica mica (joj što je zgodna!) al je najprivilegovaniji i najmaženiji, najljudskije mačje biće u kući. zato mu dozvoljeno da se useli u torbekanju i ne plaća kiriju.
jms_uk Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 zato mu dozvoljeno da se useli u torbekanju i ne plaća kiriju.macka za poneti :)sve su vam macke
Recommended Posts