Barsa Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Sad sam se vratio od veterinara. U 17h je zavrsena operacija, kompletna leva zadnja noga mu je amputirana. Nasli su mu jos dve dublje rane od zuba u stomaku i to zasili. Jos uvek se nije probudio, prikacen je na infuziju i koliko toliko mu raste temperatura. Nista nisu mogli da kazu u smislu da li ce se i kada probuditi. Zelim da verujem da mu je ostalo jos malo snage da i ovo izgura. Za divno cudo nema nista polomljeno. Trebalo je mnogo ranije da se uradi ta amputacija, ne znam ni zasto su danas cekali skoro citav dan ali jebem li ga, ne mogu sad oko toga da se nerviram. Sve je na njemu.
Frau Gabrijela Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 znaš da su mačke čudo. ako je sad samo do njega, ima taj da se izvuče sto posto. :) držimo fige i dalje.
roksi Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 uh, drzim fige i ja. zilave su mace. btw, svaka cast, barsa.
Barsa Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Nasli su ga budnog jutros! Dosta je slab i temperatura mu je niska ali mrda glavicom. Bice i danas na infuziji i utopljen ali cenim da je to to. Sad polako oporavak. Macak je neverovatan borac, svaka mu cast, mnogo me je obradovao. Oticu danas da ga vidim i preneti mu kakvu podrsku je imao :) hvala svima
Frank Pembleton Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Uhhh držim fige...Maco, nemoj da nas razočaraš! ...shit has hit the fan...
Skyhighatrist Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Bravo za macana aj sad polako! (bravo i za tebe Barso!)
Recommended Posts