halloween Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 (edited) Mreža jeste najsigurnija moguća metoda, mada ne estetska. ovo treba razmotriti, ako su samo golubovi problem, mada mačke reaguju na sve što se kreće i na zemlji i u vazduhu. http://www.pacificlc.com/Ultra/ptice.html Pre neki dan sam otkrila da mačak obožava miris flogocid kreme, čak je hteo i da jede, ali je sprečen u nameri. Edited February 13, 2016 by halloween
djili Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Statuica sove? Ne znam iz iskustva ali vidjam ih po zgradama. F
Аврам Гојић Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 (edited) bengalke su u srbiji 900-1000e pa navise iz dobrog legla. dajte neki tips and tricks kako da pobijem ili u najboljem slucaju oteram koloniju golubova koja je dosla glave mom macoru pocetkom godine (poleteo ja kao hrabri ratnik da se najebe milosne majke krilatom pacovu i pao sa treceg sprata, na mestu mrtav). ne prezam ni od cega, od ozzy ozborne metoda kidanja golubijih glava do civilizovanog hranjenja suvim pirincem koji ce nabubreti u njihovom stomaku i eksplodirati ih kao petarde! Mreža. Edited February 14, 2016 by Аврам Гојић
Indy Posted February 14, 2016 Author Posted February 14, 2016 dajte neki tips and tricks kako da pobijem ili u najboljem slucaju oteram koloniju golubova Ako hoćeš hitech rešenje, probaj ovo... svega oko 1000 baka.
roksi Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 old soul. opasan je ovaj. (podseca me na mog divnog, narandzastog, koji vise nije medju nama).
renne Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Pa kakvi opasan. Da znaš koja mica, samo se mazi i prede, i juri sojke
roksi Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 ako, ako :D. a onaj moj, koja je to zverka bila, uh. opasnoca, samo takva. 16 godina izgurao. i dan danas nedostaje (nakon desetak godina jos uvek nema zamene. mnogo nam nedostaje.)
yolo Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 hvala za info. mrezu vec imam na nekim mestima ali nisam siguran da zelim da mi bas svaki izvor svetlosti u stanu bude pod mrezom. tako da ce mislim istrazivanje linka koji je ostavila helloween biti nesto sto ce biti posao za praznik. golubovi moraju otici ili umreti!
JozoMujica Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Okačiš CD (ili više njih) da visi na terasi umesto na šoferšajbni. Nemoj samo da kupuješ prepariranu sovu, ne deluje, probao moj kum.
Haralampije Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Nemoj samo da kupuješ prepariranu sovu Sove su zasticene-sve vrste.Za to se ide u bajbok
Recommended Posts