MayDay Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Ajojjj!! Pa crkla bih! Javljam kako stvari stoje od NG.
halloween Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 (edited) Nemoj da paničiš ako krene da "krmeljavi" na jedno ili oba oka. Kupi fiziološki rastvor i hloramfenikol( ovo drugo za svaki slučaj, a zatrebaće ti 100%). Moraš mu čistiti oko očiju (bez hloramfenikola) kad primetiš da se sakuplja (to je normalno, posle kad poraste on će to sam, a i ti mu pomažeš da bude stalno beo jer će od tih krmelja da ostanu fleke koje se ničim ne skidaju). Ako krene da mu se crveni i zatvara oko, fiziološki rastvor i 2-3 dana hloramfenikol ujutru i uveče ( na donji kapak) i sve prođe. Ovo uvežbaj i ne paniči da ne bi bacala novac na veterinara. Konjuktivitis je za njih karakterističan, nije uporan niti čest a bezbolno se završava uz asistenciju vlasnika. Navikavaj ga na pokrete češljanjem, kupi neku malu četku (ako već nemaš), po pravilu uživaju u tome. Edited December 30, 2015 by halloween
MayDay Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Ja to sve mogu da radim bez problema. Sad sam se primila na mače. Sad bih volela da dodje. Nije 100%, ali 80% dolazi kod mene.
belch Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 nema ništa bolje od mačaka ja ne mogu da opišem koliko volim moju crnu micu kad uveče dođe i ugnjezdi se pored mene nema lepšeg osećaja.
Frau Gabrijela Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 plus beskonačno Jao, Mau, kakav je! Pufna. ❤
MayDay Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 I nežnica je mala. :D Ako dodje, ja ću da je držim u rukama kada je budem upoznavala sa kucom. Jedino što me plaši je što kuca skače ko štiglić metar, metar i po u vis.
batticuore Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 To tvoje mačence Mau?? Aaaa kakva slatka krmeljava pufnica!!
halloween Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Ništa ga neće sprečiti da oslobodi svog druga iz zarobljeništva! Pre, slika s neta pokazuje kako je bilo Sada, slobodan i umiven, s frizurom
Malkmus Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Interesantno ponašanje velikih mačaka (sa reklamom na početku <_<)
Radoye Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Ovako se isto ponasa i moja macka, sasvim obicna domaca, siva. Igranje lova.
hazard Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Samo sto je razlika sto u igranju lova sa lavom mozes da nastradas dok sa ces sa domacom mackom evt. zavrsiti s pokojom manjom ogrebotinom
Recommended Posts