halloween Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Srce, ovakvog temperamenta je i Mimi. Ima foru za 10- ode do ulaznih vrata, sakrije se u ćošak i počne da mjauče tako bolno i jadno da pomisli čovek da ga je neko isprebijao i da je na izdisaju. Kad ustanem da vidim šta je, nakostreši rep i dlaku, pogleda me u stilu "naivčino, zeznuo sam te" i pobegne u drugi kraj stana galopirajućim tutanjanjem.
Frau Gabrijela Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 hehe, vidi jezičak i klikere od očiju. razgoropadio se sav. super fotka!
Miralem Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 cek jbt, ako ti imas moju macku, onda si ti ja. a ko sam onda ja?
I*m with the pilots Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Homeoffice day Posle zimske skitnje po kraju :)
Miljenko Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Cudo jedno kako vole kutije. Secam se kako je Mika imao obicaj da se zatrci iz kuhinje, do velike kutije koja se nalazila dve sobe dalje. Uskoci u nju i krene da se prevrce. Preko dana i nije predstavljalo problem, no nocu je znao da napravi uzbunu.
doroti Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Čarli na vrhu kuhinjskog elementa i uvaljen u kutiju od cipela:
doroti Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Kako sačuvati jelku od uništenja, dajte savete! Čarli u napadu na jelku:
decak Kejt Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Kako sačuvati jelku od uništenja, dajte savete! kako ono ide - ili imas macku, ili imas jelku :) ja vec nekoliko dana za redom nakon ustajanja snimim po neki ukras na podu. nije razbijen, nije unisten, Dusko mi samo stavlja do znanja da je on apsolutni gospodar svega - pa i jelke - i ostavlja mi suptilne poruke na podu ispred nje. zanimljivo je sto svakog jutra zateknem drugaciji ukras od onog juce. i da, to radi samo nocu, iako je po ceo dan sam kod kuce sa jelkom.
Recommended Posts