Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

Mika je jutros otisao u macji raj. Ako uzmem u obzir, da nije bio klasicna kucna macka i da je veci deo vremena provodio u patroli, proziveo je finih 12 godina.

Brojne povrede, sto iz borbi, tako i od padova, mu nisu mogle nista, ali ovde nije imao sanse. Tumor se vec bio previse prosirio i bilo je samo pitanje dana. :cry:

Posted (edited)

Da. Tu je odlicno ispao. Hvala.

Izgleda da sam malo pomesao godine.

Edited by Miljenko
Posted

Sauronove slike nisam kacio ovde. Moram to ispraviti u narednim danima. Imam dovoljno mesta u dvoristu, te cu sigurno uzeti neko macence, u narednom periodu. Ako je moguce, ponovo gingera, posto su izuzetno umiljati.

Posted

Zbogom Miko ????

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Žao mi je, Miljenko. :(

Posted

Jadan. :( Zbogom Miko.

@halloween

Hvala za preporuku.

• 2 weeks later...
Posted

Hvala vam.

Mika pocetkom maja meseca ove godine.

fotografija0002001.jpg

Sauron je malo nefotogenican. Kada uslikam neku bolju, kacim.

fotografija0005.jpg

fotografija0009.jpg

fotografija0011.jpg

Posted (edited)

Veterinar  mi preporučuje  da ošišam  Mimija  kod grumera. Nije izbezumljen od vrućine, hoće i da se  igra, samo posle trčanja isplazi jezik. Da li  da dajem pare na ovo ili ne  (oko 2000 din)?

Edited by halloween
  • 2 weeks later...
Posted

macor mi je upravo u spavacoj sobi preklao goluba. cekao ga je na prozoru, uhvatio dok je leteo blizu i uvukao unutra. zatekao sam goluba posle 2-3 minuta akcije sa otkinutim repom i sa krvavom glavom. izbacio sam ga kroz prozor ali nije poleteo, pao je kao cigla dole. mozda je i bolje sto sam ga tako dokrajcio. krv je svuda, ne samo po podu nego i po zidu i posteljini. jbte.

Posted

Opiši malo kakvo je sad ponašanje krvnika? :)