Miljenko Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Mika je jutros otisao u macji raj. Ako uzmem u obzir, da nije bio klasicna kucna macka i da je veci deo vremena provodio u patroli, proziveo je finih 12 godina. Brojne povrede, sto iz borbi, tako i od padova, mu nisu mogle nista, ali ovde nije imao sanse. Tumor se vec bio previse prosirio i bilo je samo pitanje dana.
halloween Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Našla sam njegovu fotku iz 2011. sa 6 godina. http://www.parapsihopatologija.com/forums/uploads/monthly_10_2011/post-1462-13185101094457.jpg Zbogom Miko.
Miljenko Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 (edited) Da. Tu je odlicno ispao. Hvala. Izgleda da sam malo pomesao godine. Edited July 6, 2015 by Miljenko
Miljenko Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Sauronove slike nisam kacio ovde. Moram to ispraviti u narednim danima. Imam dovoljno mesta u dvoristu, te cu sigurno uzeti neko macence, u narednom periodu. Ako je moguce, ponovo gingera, posto su izuzetno umiljati.
garmonbozia Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Jadan. :( Zbogom Miko. @halloween Hvala za preporuku.
Miljenko Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Hvala vam. Mika pocetkom maja meseca ove godine. Sauron je malo nefotogenican. Kada uslikam neku bolju, kacim.
halloween Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 (edited) Veterinar mi preporučuje da ošišam Mimija kod grumera. Nije izbezumljen od vrućine, hoće i da se igra, samo posle trčanja isplazi jezik. Da li da dajem pare na ovo ili ne (oko 2000 din)? Edited July 19, 2015 by halloween
yolo Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 macor mi je upravo u spavacoj sobi preklao goluba. cekao ga je na prozoru, uhvatio dok je leteo blizu i uvukao unutra. zatekao sam goluba posle 2-3 minuta akcije sa otkinutim repom i sa krvavom glavom. izbacio sam ga kroz prozor ali nije poleteo, pao je kao cigla dole. mozda je i bolje sto sam ga tako dokrajcio. krv je svuda, ne samo po podu nego i po zidu i posteljini. jbte.
Recommended Posts