halloween Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Kako luduje otkako sam se vratila! Znate onaj papir što proizvođači naguraju u cipele da sačuvaju oblik? Zgužvan u loptu, lak kao pero. Obožava da to bacim tako da odleti u drugu sobu, a on juri kao blesav (po parketu šlajfuje u mestu) i kad se dočepa, uzme u usta i nosi na skrovito mesto da "pojede". Kad se zadovolji, dođe držeći papirnu loptu u ustima i spusti za novu turu.
aram Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 meet rambo, moj novi sustanar (nadam se privremeni...)
Joshua Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 nije moj već neki random imgurski vukodlačak. nakon prvog pokušaja klopanja iz činijice :D .
katamaran Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 u duetu na taburetu Tabure je toliko minimalan da jedva jedno stane ali su ljubavnici nasli nacin da se smeste zajedno. Posle je palo medjusobno oblizivanje :)
Frau Gabrijela Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 meet rambo, moj novi sustanar (nadam se privremeni...) što privremeni? ne daj mu da ide, vidi kakav je! nije moj već neki random imgurski vukodlačak. nakon prvog pokušaja klopanja iz činijice :D joj! naučiće, mlad je. u duetu na taburetu
garmonbozia Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Drugari, je l' imate preporuku za nekog veterinara na Voždovcu? Nisam baš zadovoljan trenutnim veterinarom.
halloween Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Imam, moj drug Dalibor Pribicević u Zaplanjskoj, 0652462512 cene umerene. a ranije sam svraćala u Nomovet, bili su korektni .
Recommended Posts