katamaran Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 (edited) numem da postavim video sa fejsbuka https://www.facebook.com/video.php?v=949238861769728&fref=nf :) Podseti me na mog nekadasnjeg macora sto je znao da kaze "mama". Skroz beo sa plavim ocima a nije video dobro (cak sam cuo da je to pravilo za takve macke) Umeo je da se popenje na krov preko merdevina al ne vidi da sidje. Dodje do merdevina i krene da urla "mama" :) Edited February 21, 2015 by katamaran
jms_uk Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 http://lastgif.com/gif/15177 Neko je bacio macku, nije sama uskocila kroz sneg.
aram Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 :) Podseti me na mog nekadasnjeg macora sto je znao da kaze "mama". Skroz beo sa plavim ocima a nije video dobro (cak sam cuo da je to pravilo za takve macke) Umeo je da se popenje na krov preko merdevina al ne vidi da sidje. Dodje do merdevina i krene da urla "mama" :) kolko se ja secam osnovnoskolske genetike, bela macka s plavim ocima je gluva...
katamaran Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Koliko vidim po netu u pravu si za gluvocu. Al definitivno postoji i prica za vid jer na vise mesta ljudi pitaju o tome. Ovaj moj nije imao nikakvih problema sa sluhom al je lose video.
Caligula Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 kolko se ja secam osnovnoskolske genetike, bela macka s plavim ocima je gluva... Albino, pa gluvoca ide u paketu. Imao divnog macora i izgubio ga brzo, jer nije mogao da cuje automobile. Beo, jedno oko plavo drugo braon. Zvao se Charls Gnjuta.
halloween Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 (edited) Komšijskog mačka, rasnog Zagrepčanina, pri neopreznom istraživanju okoliša, pre nekoliko dana ubio je zlatiborski lisac Edited February 23, 2015 by halloween
Dimitrije Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Komšijskog mačka, rasnog Zagrepčanina, pri neopreznom istraživanju okoliša, pre nekoliko dana ubio je zlatiborski lisac E, sad ce Hrvati da napisu tuzbu Haskom sudu.
braca Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 (edited) ja bih ovde radio za pola plate : Edited February 25, 2015 by braca
belch Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Mimi u potpunosti zasenjuje moju belu brljavicu
Recommended Posts