Jump to content

Featured Replies

:)

Podseti me na mog nekadasnjeg macora sto je znao da kaze "mama". Skroz beo sa plavim ocima a nije video dobro (cak sam cuo da je to pravilo za takve macke) Umeo je da se popenje na krov preko merdevina al ne vidi da sidje. Dodje do merdevina i krene da urla "mama" :)

Edited by katamaran

:)

Podseti me na mog nekadasnjeg macora sto je znao da kaze "mama". Skroz beo sa plavim ocima a nije video dobro (cak sam cuo da je to pravilo za takve macke) Umeo je da se popenje na krov preko merdevina al ne vidi da sidje. Dodje do merdevina i krene da urla "mama" :)

kolko se ja secam osnovnoskolske genetike, bela macka s plavim ocima je gluva...

Koliko vidim po netu u pravu si za gluvocu. Al definitivno postoji i prica za vid jer na vise mesta ljudi pitaju o tome. Ovaj moj nije imao nikakvih problema sa sluhom al je lose video. 

kolko se ja secam osnovnoskolske genetike, bela macka s plavim ocima je gluva...

Albino, pa gluvoca ide u paketu. Imao divnog macora i izgubio ga brzo, jer nije mogao da cuje automobile. Beo, jedno oko plavo drugo braon. Zvao se Charls Gnjuta.

:lolol:

• Author

Ali ne odustaje do poslednjeg trenutka  :lolol:

Komšijskog mačka, rasnog Zagrepčanina, pri neopreznom istraživanju okoliša, pre nekoliko dana ubio je zlatiborski lisac :cry:

Edited by halloween

Pa šta će napolju bree :cry:

Komšijskog mačka, rasnog Zagrepčanina, pri neopreznom istraživanju okoliša, pre nekoliko dana ubio je zlatiborski lisac :cry:

E, sad ce Hrvati da napisu tuzbu Haskom sudu. 

ja bih ovde radio za pola plate :

Edited by braca

mimac1.jpg

:lol:

Mimi u potpunosti zasenjuje moju belu brljavicu