Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

@L'arkoIzveštavaj kako je mačka. Držim vam fige.2ry6mhi.jpgk4b244.jpg

Danas je tužna dvogodišnjica.

Posted
@L'arkoIzveštavaj kako je mačka. Držim vam fige.2ry6mhi.jpgk4b244.jpg

Danas je tužna dvogodišnjica.

Prijatelju, znam kako ti je.Meni je mačak uginuo od toga 5.septembra ove godine. :(
Posted

dakle ovako, juče su na uz navodno videli kamendanas ga ni na rendenu, ni na uz u drugoj ordinaciji nije bilo.na kontrasmernom ubrizgavanju kontrasta (e to je bilo žešće mučno) su videli nešto peska.dobio s/d hranu, obrijan stomak i poštedu. par nekih inekcijica i još će primati antibiotike.kapiram da se prehladio a da smo pesak videli zato što smo čačkali. teško da koji kastrirani mačor nema pesak.da je krvavo krenulo od peska snuždio bi se, a on oran, gladan i drčan kao i obično. phew (za sada).

Posted (edited)

Dobro je da se počeo kretati i da je živahan. :rolleyes:

Edited by Jerry
Posted
Dobro je da se počeo kretati i da je živahan. :rolleyes:
ma jok, sve vreme se ponašao normalno.
Posted

Bude to tako da se ponaša stalno normalno i bez ikakvih simptoma oboli.Samo najednom počne da češće ide na pesak i da se muči da urinira.Nije klasična bolest nego fiziološki poremećaj.

Posted

hm, sad je ispalo da mozda nije ni pesak, nego jak cistitis.u svakom slucaju za sada je sve ok.

Posted

U suštini to se zove FLUTD (oboljenja donjeg urinarnog trakta mačaka) ili po starom FUS (mačji urinarni sindrom) koji obuhvata nekoliko bolesti , pa i cistitis na žalost.Nisam veterinar, ali sam istraživao dosta o tome zbog mog žućka.

Posted

jerry, uzmi sebi neko mace, bice ti lakse. ovde ima jedna mala orijentalna crna maca, duguljasta, bombon, javi ako hoces da pogledas.

Posted

jeste, razmisljaj i da ces kad-tad popiti neki ban, bolje da ga provedes u macjem drustvu. :)

Posted

odlično. izgleda da je ipak bio cistitis. navukao se na uljani radijator samotako.

Posted

skroz ste me istraumirali sa tim peskom, iako me svi ubedjuju da je to sto pije prolom i jede propisanu hranu vec cetiri godine dovoljna predostroznost, pa samo cackam po onom pesku i gledam kad se i kako lize. a on sokiran i smoren tolikom paznjom.nisam davno kacila zverku.P1230016.jpgIMG_0028.jpgi jos jedna plejket pozaIMG_0043.jpg

Posted

Mom sirotom mačku ni prolom voda ni propisana hrana nije pomogla nego mu se tri puta ponavljala bolest i sad ima skoro mesec dana kako je uginuo.Voleo bih da mu je pomoglo, ali šta da se radi.Ostala mi još maca koja za njim tuži, a bili su nerazdvojni 6 godina.

Posted

Prvi doprinos temi, četiri najlepša stvorenja na planeti:nx9s7m.jpgx5wmq8.jpgvqnq1i.jpg3448utx.jpgUspešno odgajeni i podeljeni još onomad. Ostajem dužan slike mame im uličarke po imenu Šmica (vratila se ulici), debelog sijamca Makua (čuvaju ga moji roditelji - dok sam ga ja čuvao nije bio debeo), i žutog trapavca Šape, koga čuvam ja i žena mi.