Arkadija Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Respektabilne godine. :ziga: Moja Crna je doživela 17, sada je već odavno u mačećem raju.
Dimitrije Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 može li par reči o načinu ishrane, nezi itd? Ne izlazi napolje, ne druzi se sa komsilukom.
Frau Gabrijela Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 prvo sam pomislila da je mače u pitanju isto. svaka čast. neka je živa i zdrava još toliko :).
Аврам Гојић Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Ne izlazi napolje, ne druzi se sa komsilukom. uglavnom je to osnova, da :) pomazi macu. baš volim da čujem ovako nešto.
Dimitrije Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 (edited) Da, zaboravih, jede i maciju i ljudsku hranu (uglavnom lize tanjire posle obeda). Najvise voli punjene paprike, pasulj, djuvec, musaku, kao i zivo meso (piletinu, teletinu, mleveno meso i skampe) i mesne preradjevine. Edited February 8, 2015 by Dimitrije
Indy Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Ovo je Kittinka, stara ali drzeca dama koja ce u julu da napuni 20. Baka maca :)
JozoMujica Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 nokti se seckaju -_- Mački? :o Pa to je kao da psu povadiš zube.
belch Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 nije. nisam rekla amputiraju (declaw) nego seckaju (trim)
JozoMujica Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Do svoje tridesete godine sam uvek u kući imao bar po jednu mačku, nikad čuo ni pomislio na seckanje kandži. Vi'š ti kako nauka napreduje.
halloween Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 (edited) Nije, mačka u prirodi turpija nokte grebanjem o koru drveta i slične površine, dakle, sama skraćuje kad postanu predugi. U stanu ne može sama, pa se skraćuju vrhovi. Naravno, uvek ima grebalicu da sama dotera na željenu dužinu a i da instinktivne radnje obavlja tu umesto po nameštaju. Edited February 10, 2015 by halloween
JozoMujica Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 (edited) Pa može sama i u stanu, samo joj treba odrediti gde. :) Moje su mačke uvek bile vaspitane i poslušne, za razliku od ovog kučeta koje me ne jebe 2%. Edited February 10, 2015 by JozoMujica
Recommended Posts