February 7, 201510 yr Respektabilne godine. :ziga: Moja Crna je doživela 17, sada je već odavno u mačećem raju.
February 7, 201510 yr može li par reči o načinu ishrane, nezi itd? Ne izlazi napolje, ne druzi se sa komsilukom.
February 7, 201510 yr prvo sam pomislila da je mače u pitanju isto. svaka čast. neka je živa i zdrava još toliko :).
February 7, 201510 yr Ne izlazi napolje, ne druzi se sa komsilukom. uglavnom je to osnova, da :) pomazi macu. baš volim da čujem ovako nešto.
February 8, 201510 yr Da, zaboravih, jede i maciju i ljudsku hranu (uglavnom lize tanjire posle obeda). Najvise voli punjene paprike, pasulj, djuvec, musaku, kao i zivo meso (piletinu, teletinu, mleveno meso i skampe) i mesne preradjevine. Edited February 8, 201510 yr by Dimitrije
February 8, 201510 yr Author Ovo je Kittinka, stara ali drzeca dama koja ce u julu da napuni 20. Baka maca :)
February 10, 201510 yr Do svoje tridesete godine sam uvek u kući imao bar po jednu mačku, nikad čuo ni pomislio na seckanje kandži. Vi'š ti kako nauka napreduje.
February 10, 201510 yr Nije, mačka u prirodi turpija nokte grebanjem o koru drveta i slične površine, dakle, sama skraćuje kad postanu predugi. U stanu ne može sama, pa se skraćuju vrhovi. Naravno, uvek ima grebalicu da sama dotera na željenu dužinu a i da instinktivne radnje obavlja tu umesto po nameštaju. Edited February 10, 201510 yr by halloween
February 10, 201510 yr Pa može sama i u stanu, samo joj treba odrediti gde. :) Moje su mačke uvek bile vaspitane i poslušne, za razliku od ovog kučeta koje me ne jebe 2%. Edited February 10, 201510 yr by JozoMujica